Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet çok istiyordu: Cumhuriyet Parkı’ndaki kafe İzmit Belediyesine verildi

İzmit Belediyesi geçtiğimiz aylarda tahsis uzatılmadan önce Cumhuriyet Parkındaki kafeyi hizmete açmıştı. O kafe İzmit Belediyesi’ne verildi

İzmit Belediyesi geçtiğimiz aylarda tahsis uzatılmadan önce Cumhuriyet Parkındaki kafeyi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısı ikinci birleşimi bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantının önemli gündem maddelerinden biri de İzmit Cumhuriyet Parkı’ndaki kafenin tahsisi oldu.

İZMİT BELEDİYESİ GECE OPERASYONU YAPMIŞTI

Bilindiği gibi bu alanın mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine aitti. İzmit Belediyesi geçtiğimiz aylarda tahsis uzatılmadan önce Cumhuriyet Parkı’ndaki kafeyi hizmete açmıştı. Geçtiğimiz aylardaki meclis toplantısında da Başkan Büyükakın, kafenin tahsisinin İzmit Belediyesi’ne verileceğini ifade etmişti. Söz konusu madde bugünkü meclis toplantısına geldi. Madde oy birliğiyle geçti. Mülkiyet Kocaeli Büyükşehir’in işletme ise İzmit Belediyesi’nin olacak.