Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hasan Soba: Ziyaretler bitti, sahaya iniyoruz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Soba, yaklaşık bir aydır hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ettiğini söyledi. Soba, “Artık ziyaretler bitti. Bu haftadan itibaren sahaya iniyoruz. Vatandaşımız için sokak sokak bütün taleplerin ve projelerin takipçisi olacağız” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan

ugur 1Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Soba 24 Nisan 2024’te makamına oturdu. Göreve başlayan Soba yaklaşık bir aydır hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyordu. Soba bu hafta itibariyle saha çalışmalarına başlayacağını söyledi. Gazetemize konuşan Hasan Soba şu ifadeleri kullandı: “Yerel seçimlerin üzerinden yaklaşık 2 ay gibi bir zaman geçti. Ben göreve geldiğimden bu yana da bir ayı tamamladık. Hayırlı olsun ziyaretleri artık bitti. Biz de kendi yapılanmamızı bu süreçte oluşturduk.

KOORDİNASYON TOPLANTILARI YAPILACAK

Bir süredir vatandaşlarımızın taleplerini dinlemeye başladık. Bölgemizdeki sorunları bize iletiliyorlar. Biz de sorunlarla ilgili notlarımızı alarak çözüm için ilgili belediye başkanlarına ve büyükşehir belediyemizin daire başkanlarına iletiyoruz. Bu haftadan itibaren sahaya iniyoruz. Öncelikle sorumluluk alanımızdaki ilçeleri tek tek dolaşacağız ve koordinasyon toplantıları yapacağız. Vatandaşımız için sokak sokak bütün taleplerin ve projelerin takipçisi olacağız.”

hasan soba1

hasan soba2