Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hasan Soba: Çözüm üretmek için buradayız!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Soba, başkan vekillerinin sürekli olarak vatandaşla temas halinde olduğunu söyledi. Soba, “Biz çözüm üretmek için buradayız. Vatandaş Darıca’dan geliyor. Evine gitmeden sorunları ilgili birimlerine bildirmiş oluyoruz” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan

ugur 1Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın, yerel seçimlerin ardından belediye başkan vekili olarak görevlendirdiği Hasan Soba 24 Nisan’da görevine başlamıştı. 1 aylık bir süredir başkan vekili olarak görev yapan Soba süreci gazetemize değerlendirdi. Hasan Soba şöyle konuştu: “Yeni bir yapılanma ile başkan vekili sayımız 2’ye çıkarıldı. Ben 24 Nisan’da göreve başladım. Bizim görevimiz vatandaşımızla birebir temas etmek ve sorunlarını dinlemek. Benim kapım herkese açık.

VATANDAŞ EVİNE GİTMEDEN BİRİMLER ÇALIŞMAYA BAŞLIYOR

Büyükşehir belediyemizin faaliyetleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunmak isteyen, büyükşehir belediyemizden talebi olan, mahallesinde, sokağında sorun yaşayan herkesle iletişim halindeyiz. Çözüm üretmek için buradayız. Biz çözüm üretmek için buradayız. Vatandaş Darıca’dan geliyor. Evine gitmeden sorunları ilgili belediye başkanına yahut büyükşehir belediyemizde görev yapan daire başkanlarımıza bildirmiş oluyoruz. Vatandaşla birebir temas halinde daha iyi bir Kocaeli için çalışıyoruz.”