Kocaeli’de işten çıkarılan Migros depo işçileri ve ücretsiz izne çıkarılan Baldur işçileri mücadelelerini ve eylemlerini sürdürüyor. İşverenin kulaklarını tıkadığı eylemler ülke genelinde duyulmaya başlandı. İşçiler, kararlılıkla mücadelelerini sürdüreceklerini her fırsatta dile getiriyor.
BİR TEPSİ BAKLAVAYLA GELDİ
Bugün Migros depo ve Baldur işçilerini ünlü Sanatçı Haluk Levent ziyaret etti. İşçilere bir tepsi baklavayla gelen Levent, eylemdeki işçilere büyük moral oldu. Haluk Levent’i gören işçiler duydukları memnuniyeti dile getirdi. Levent, burada işçilerle sohbet etti.
HALUK LEVENT MİGROS’LA GÖRÜŞECEK
Haluk Levent, ziyaretleriyle ilgili olarak, “Migros taşeron işçilerine sözüm vardı. Yağmur altında davul çaldım. Onların isteği üzerine Migros’la görüşeceğim. Umarım sorun çözülür. Baldur Otomotiv işçilerine de uğradım. Her iki yere baklava götürdüm. Nerde bir grev görürseniz işçilere bir selam verin kalp yollayın” dedi.