Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölkaypark meclis gündeminde: Yapamayacaksanız devredelim!

İzmit Belediyesi’nin meclis toplantısı bugün İzmit Belediyesi’nin meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Mecliste Gölkaypark gündeme geldi ve MHP’li Fatih Galyan “Burayı yapamayacaksanız başka bir belediyeye devredelim” açıklamasını yaptı.

İzmit Belediyesi’nin meclis toplantısı

İzmit Belediyesi’nin meclis toplantısına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet katılmadı. 12 gündem maddesinin görüşüldü. Meclis toplantı salonundaki görüşmede Gölkaypark gündeme geldi. Milliyetçi Hareket Partisi’nden Fatih Galyan gündem dışı söz aldı. Galyan; “Burayı İzmit halkına sunacak mısınız? Yasal bir sorun mu var? Burayı yapamayacaksanız başka bir belediyeye devredelim” sözlerine yer verdi.

“SU İÇECEK MEKAN YOK”

MHP’li Fatih Galyan yaptığı açıklamada; “Gölkay Park’ı ziyaret ettik. Burası sizler tarafından çok güzel bir şekilde açıldı. Yaptığımız ziyarette ettiğimizde buranın faaliyette olmadığını tespit ettik. Buraya yakın zamanda gittiğimizde tüm dükkânların boş olduğunu ve Vatandaş su içecek mekân bulamadığını fark ettik. Burayla ilgili bir düzlenme durumunuz var mı? Burayı İzmit halkına sunacak mısınız? Yasal bir sorun mu var? Burayı yapamayacaksanız başka bir belediyeye devredelim” ifadelerine yer verdi.

“BU SEZON HİZMETE GİRECEK”

Gölkaypark’ın durumu ile ilgili olarak CHP Meclis Üyesi Mehmet Nazım Gençtürk de konuştu. Gençtürk yaptığı açıklamada Gölkaypark’ın seçim öncesinde yapılan bir sunum olduğunu ve ilerleyen dönemde faaliyete gireceğini belirtti. Gençtürk açıklamasının devamında Gölkaypark için ihale hazırlığı yapılacağını ve bu sezon hizmete gireceğini sözlerine ekledi.