Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze’de erken seçim açıklaması: Ya geçim, ya seçim!

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze’de bugün “Emek Mitingi” düzenledi. CHP Lideri Özgür Özel mitingde yaptığı açıklamada Cumhur İtttifka’na seslenerek, “Ya geçim ya seçim” açıklamasında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze’de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Türkiye’de yaşanan yoksulluğu karşı ses yükseltmek için bugün Kocaeli’nin Gebze ilçesinde “Emek Mitingi” düzenledi. CHP Lideri Özgür Özel mitingde yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı’na seslenerek “Ey Erdoğan, ey Bahçeli, ey Cumhur İttifakı, Gebze’yi duy: Ya geçim, seçim” açıklamasında bulundu.

GEÇİM YOKSA SEÇİM VAR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; “Ey Erdoğan, ey Bahçeli, ey Cumhur İttifakı, Gebze’yi duy: Ya geçim, seçim. Eğer hakkınızı vermezlerse, asgari ücrete zam vermezlerse, emekli maaşını artırmazsa, sesinizi duymazlarsa, mücadeleye var mıyız? Hakkınızı söke söke almaya var mıyız? O zaman şunu söylüyoruz: Geçim yoksa, seçim var.

HAKKIMIZI ALANA KADAR DURMAYACAĞIZ

Bu meydanı dolduran herkes ‘Geçinemiyoruz’ diyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki işsizler maalesef siz herkesin adına bu meydandasınız. Sesinizi yükseltiyorsunuz. Burada kim varsa tek bir dertleri var: Geçinememek. Hakkımızı almadan durmayacağız. Enflasyon eziyor, zam gelmiyor. Yazıklar olsun böyle düzene.

BU MİTİNG GEÇİNEMEYENLERİN SESİDİR

Fabrikatörler, holdingler, yandaşlar müteahhitler yüzde 11 vergi ödüyor siz yüzde 89. Bunu tersine çevirene kadar devam edeceğiz. Kur korumalı mevduattan milyarlar kazananlardan o paraları geri alacağız Paraları geri alacağız. Hep beraber sesleniyoruz. Vergide adalet. Ey Ankara. Ey ülkeyi yönetenler bıçak kemiğe dayandı. Sıkacak kemer kalmadı. Artık kemar sıkmayacağız hakkımızı alacağız. Mücadele edeceğiz. Bu miting geçinemeyenlerin sesidir.”