Gebze Belediyesi ilçe sınırlarında temin edilmek üzere malzemeli yemek alımı ihalesine çıktı. Bir aylık işin ihalesi pazarlık usulüyle gerçekleştirildi. Gebze Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün çıktığı ihaleyi Antalyalı Adalya Otomasyon ve Destek Hizmetleri Şirketi 2.5 milyon liraya alırken; söz konusu ihalenin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden olan Antikkapı A.Ş. yerine Antalyalı firmaya ihaleyi vermesi ise dikkat çekti.
YAKLAŞIK MALİYETİ 2.6 MİLYON LİRA
Destek Hizmetleri Müdürlüğünün ‘malzemeli yemek’ işi ihalesine katılmak için 3 firma doküman indirirken, 2 firma teklif verdi ve ikisinin de teklifleri kabul edildi. Yaklaşık maliyeti 2 milyon 640 bin lira olan ihale pazarlık usulüyle gerçekleştirilirken, söz konusu ihaleyi Antalya’nın Kepez ilçesindeki Yeni Doğan Mahallesi’nde faaliyetlerini sürdürmekte olan Adalya Otomasyon Şirketi 2 milyon 500 bin liraya aldı.
SÖZLEŞME 12 NİSAN’A KADAR GEÇERLİ
Gebze Belediyesi’nin nisan ayına kadar temin edeceği yemek alımı işi için taraflar arasında 12 Mart 2025 tarihinde sözleşme imzalandı ve yemeklerin teslim süreci de başladı. 13 Mart’ta başlayan sözleşme 12 Nisan 2025 tarihinde sona erecek.