Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze Belediyesi 3 yıllık kiralamadan milyonları alacak!

Gebze Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan taşınmazı 3 yıllığını kiraya verecek. Belediye 6 bin 482 metrekarelik araziden milyonlarca lira gelir elde edecek.

Gebze Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan taşınmazı 3 yıllığını kiraya

ozel haberGebze Belediyesi, tasarrufu belediyeye ait olan ve Muallimköy Mahallesi 4133 Sokak’ta bulunan taşınmazını 3 yıllığına kiraya verecek. 6 bin 428 metrekarelik araziden milyonlarca lira gelir elde edecek olan belediye, söz konusu taşınmazın ihalesini kapalı teklifle 8 Mayıs’ta gerçekleştirecek. Gebze Belediyesi’nin taşınmaz için istediği ücretler de belli oldu.

MUHAMMEN BEDEL 2.1 MİLYON LİRA

Gebze Belediyesi, 3 yıl için kiraya vereceği taşınmazdan geçici teminat bedeli olarak 64 bin 800 lira ücret isterken söz konusu taşınmazın yıllık muhammen bedeli de KDV hariç 2 milyon 160 bin lira olarak belirlendi. 2 ve 3.kira artış bedellerini enflasyona göre belirleyecek olan Gebze Belediyesi şartname bedeli olarak da 10 bin TL para talep etti.

İHALESİ 8 MAYIS’TA

Gebze Belediyesi’nin 3 yıllığına kiraya vereceği söz konusu taşınmaz için kapalı teklif usulüyle ihale düzenlenecek. Belediyenin encümen toplantı salonunda yapılacak olan ihale 8 Mayıs 2025 tarihinde gerçekleşecek.

İLANA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

Gebze Belediyesi 3 yillik kiralamadan milyonlari alacak

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başiskele Belediyesi, Yeşilyurt Mahallesi’ne tenis kortu kazandırmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda
Sıradaki Haber Kocaeli’nin o ilçesine tenis kortu geliyor!