Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EYT için tarih verildi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ‘Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili sorunu da söz verdiğimiz gibi yıl bitmeden 1-2 hafta içerisinde çözüme kavuşturacağız.’ dedi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 'Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili sorunu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Çubuk İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Vatandaş Buluşması” programında konuştu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Oktay, ‘Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili sorunu da söz verdiğimiz gibi yıl bitmeden 1-2 hafta içerisinde çözüme kavuşturacağız.’ ifadelerini kullandı.

“2023’E MASAMIZDAN KALDIRARAK GİRMİŞ OLACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan’da gerçekleşecek zirveye katılmak üzere yola çıkmadan önce Esenboğa Havalimanı’nda gazetecilere açıklamalarda bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT ile ilgili olarak “Bu ay sonuna kadar bu işi neticelendireceğiz” diyerek, “İlgili bakan arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. 2023’e masamızdan bunu kaldırarak girmiş olacağız” şeklinde konuşmuştu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye İş Sendikası ile Körfez Belediyesi arasındaki toplu iş sözleşmesi
Sıradaki Haber Körfez Belediyesi’nde anlaşma sağlandı!