Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ekonomik kriz Çayırova Belediyesi’ni de vurdu: Ticaret alanlarını satıyor!

Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle belediyeler yeni kaynaklar yaratmak için taşınmazlarını satıyor. Çayırova Belediyesi de bu kapsamda kendi bünyesinde bulunan 3 ticaret alanını satmak için ihaleye çıkacak.

Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle belediyeler yeni kaynaklar yaratmak için

ozel haberTürkiye’de yaşanan ekonomik kriz vatandaşları olduğu kadar kamu kurumlarını da etkiliyor. Bazı belediyeler veya bakanlıklara bağlı müdürlükler ihalelerine katılacak firma bulamazken, bazıları da yeni kaynaklar yaratmak için taşınmazlarını ihale yoluyla satışa çıkartıyor. Çayırova Belediyesi de yaşanan kriz karşısında yeni kaynak yaratabilmek için ticari alan statüsünde bulunan 3 taşınmazını 9 Aralık’ta ihale yoluyla satacak.

GEÇİCİ TEMİNAT BEDELİ 1 MİLYON LİRA

Çayırova Belediyesi Şekerpınar Mahallesi’nde yer alan 3 taşınmazını satmak için ihaleye çıkacak. Belediye, ticari alan statüsünde yer alan arsaları satmak için şartname bedeli olarak 750 lira talep ederken, geçici teminat bedeli olarak da 686 bin lira ile 1.6 milyon lira arasında ücret istiyor.

MUHAMMEN BEDELLER 22 MİLYON LİRADAN BAŞLIYOR

Çayırova Belediyesi tarafından satışı yapılacak olan söz konusu arsaların muhammen bedelleri 22.8 milyon lira ile 55.4 milyon lira arasında değişiyor. Şekerpınar Mahallesi Turgut Sokak’ta yer alan arsanın muhammen bedeli 32 milyon 495 bin 190 lira olarak belirlenirken, aynı sokakta bulunan diğer arsanın muhammen bedeli 22 milyon 886 bin 760 lira olarak açıklandı. Çayırova Belediyesi tarafından satışı yapılacak olan diğer arsa ise Şekerpınar Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Sokak’ta bulunuyor ve muhammen bedel olarak da 55 milyon 460 bin 357 lira ücret talep ediliyor.

KAPALI TEKLİF USULÜYLE YAPILACAK

Çayırova Belediyesi’nin 9 Aralık’ta 3 adet ticari alanı satmak için çıkacağı ihale belediyenin encümen toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Kapalı teklif usulüyle yapılacak olan ihaleye teklif verecek olan gerçek ve tüzel kişiler ihale gününe kadar tekliflerini iletebilecek.

İLANA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN