Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilovası’nda o isim görevden alındı, Ordulular tepki gösterdi: Bölge siyaseti için sakıncalı!

Dilovası Belediyesi’nde başkan yardımcısı Cihan Sevinç’in görevden alınmasına Dilovası Ordulular Derneği Başkanı Celil Baş tepki gösterdi. Baş açıklamasında, “Bu durum ilçe ve bölge siyasetindeki denge açısından da son derece sakıncalı olduğunu düşünüyoruz” sözlerine yer verdi.

Dilovası Belediyesi’nde başkan yardımcısı Cihan Sevinç’in görevden alınmasına Dilovası Ordulular

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde MHP Dilovası İlçe eski Başkanı Cihan Sevinç, Dilovası Belediyesi meclis üyesi seçildi. Belediye meclis üyeliğine seçilen Sevinç, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu tarafından da belediye başkan yardımcılığı görevine getirildi. Ancak Sevinç’in görevden alındığı iddia edildi. Yaşanan gelişmelerin ardından Dilovası Ordulular Derneği Başkanı Celil Baş açıklama yaparak, duruma tepki gösterdi. Baş; “Cihan Sevinç’in görevden alınmasını, seçmene verilen sözlerin tutulmadığının bir göstergesi olarak görüyoruz. Ayrıca bu durumun ilçe ve bölge siyasetindeki denge açısından da son derece sakıncalı olduğunu düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.

SEVİNÇ, CUMHUR İTTİFAKI İÇİN DENGE UNSURU

Dilovası Ordulular Derneği Başkanı Celil Baş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Sevinç’in görevden alınmasıyla birlikte belediye yönetiminde temsilde adaletin ortadan kalkmıştır. Geçtiğimiz hafta başkan yardımcılığı görevinden el çektirilen Cihan Sevinç’in AK Parti ve Cumhur İttifakı içinde bir denge unsuru olduğunu belirten belirtmek istiyorum.

SEVİNÇ’İ SÖYLEYİNCE OYLAR AK PARTİ’YE YÖNELDİ

31 Mart yerel seçimleri öncesinde, Cihan Sevinç kardeşimizin Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı olacağını, saha ve ev çalışmalarımızda vatandaşlarımıza anlatarak kırılgan ve hassas oyların AK Parti’ye yönelmesini sağladık.

SEÇMENE VERİLEN SÖZ TUTULMADI

Cihan Sevinç, yıllardır ilçemizde esnaflık yapmış; siyasette bulunduğu makamlarda dik durmuş; partili ve partisiz halkımızın sevdiği bir kişiliğe sahip olduğunu herkes kabul eder. Hal böyleyken, Cihan Sevinç’in görevden alınmasını, seçmene verilen sözlerin tutulmadığının bir göstergesi olarak görüyoruz. Ayrıca bu durumun ilçe ve bölge siyasetindeki denge açısından da son derece sakıncalı olduğunu düşünüyoruz.

YENİDEN DEĞERLENDİRME YAPILMASINI BEKLİYORUZ

Büyükşehir Belediye Başkanımızın ve İlçe Belediye Başkanımızın bu durumu göz önünde bulundurarak yeniden bir değerlendirme yapmalarını her sağduyulu Dilovası sakini gibi biz de beklemekteyiz.”