Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince ve Körfez de Hasan Soba’ya bağlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak atanan Hasan Soba’nın sadece Gebze bölgesinden değil, Körfez ve Derince ilçelerinden de sorumlu olduğu öğrenildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan

ugur 1Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yerel seçimlerin ardından belediyede önemli bir yapısal değişikliğe gitmiş, temsil makamı olarak görülen belediye başkan vekilliğini çok daha faal bir hale getirmişti. Büyükakın, ilçelerdeki koordinasyonun sağlanması için başkan vekili sayısını ikiye çıkardı ve Berna Abiş ile Hasan Soba’yı başkan vekili olarak atadı.

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞMALARINI DENETLEYECEK

Aynı zamanda Gebze Belediye Meclis Üyesi de olan Hasan Soba’nın Gebze bölgesi olarak adlandırılan Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinden sorumlu olduğu biliniyordu. Ancak Soba’nın sorumluluk alanının Gebze bölgesi ile sınırlı olmadığı öğrenildi. Körfez ve Derince ilçesi de Hasan Soba’ya bağlandı. 31 Mart seçimlerinde CHP’nin kazandığı Derince ilçesinde de faaliyet gösterecek olan Soba, Derince’de İSU ve benzeri büyükşehir şirketlerini ve belediyenin sorumluluk alanındaki çalışmaları denetleyecek.

soba

soba2 1