Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince Belediyesi Bahattin Çelik Spor Kompleksi’ni bugün kiraya veriyor!

Derince Belediyesi 8 adet işyerini kiraya vermek için bugün ihaleye çıkacak. Belediyenin 3 yıllığına kiraya vereceği işletmeler arasında yer alan Bahattin Çelik Spor Kompleksi ve diğer işyerleri için açık teklif usulüyle ihale gerçekleşecek.

Derince Belediyesi 8 adet işyerini kiraya vermek için bugün ihaleye

Derince Belediyesi, 5’i taksi durağı, 1’i spor ve sosyal tesisler, 1’i de sürücü kursları dinlenme tesisi olmak üzere toplam 8 işyerini bugün kiraya verecek. 3 yıllığına kiraya verilecek olan işletmeler arasında yer alan Bahattin Çelik Spor Kompleksi için belediyenin encümen toplantı salonunda açık teklif usulüyle ihaleye düzenlenecek. Derince Belediyesi spor tesisi için istediği kira bedeli belli oldu.

5 ADET TAKSİ DURAĞINI KİRAYA VERECEK

Derince Belediyesi ilçede yer alan 5 adet taksi durağının yanı sıra sürücü kursları dinlenme tesisini de bugün kiraya verecek. Belediyenin 3 yıllığına kiraya vereceği taksi durakları için 6 bin 500 ile 8 bin lira arasında ücret talep ederken; dinlenme tesisi için de 20 bin lira istedi.

BAHATTİN ÇELİK SPOR KOMPLEKSİNE 6 BİN LİRA

Derince Belediyesi taksi durakları ve dinlenme merkezinin yanı sıra Çınarlı Mahallesi Melik Gazi Sokak’ta bulunan Bahattin Çelik Spor Kompleksini de bugün 3 yıllığına kiraya verecek. Belediyenin kiraya vereceği ve içerisinde halı saha ile yüzme havuzunun bulunduğu spor tesisi için aylık kira bedeli olarak 6 bin lira ücret istenirken, şartname bedeli olarak 1.000 TL ücret talep edildi.

DERİNCE’DEKİ İŞYERLERİNİN İHALESİ BUGÜN

Derince Belediyesi’nin bugün açık teklif usulüyle kiraya vereceği 8 adet işyeri için encümen toplantı salonunda ihaleye çıkılacak. Belediyenin ihalesine katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler başvuru işlemlerini ihale gününe kadar tamamlayacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tüpraş’ta ocak başlayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde işçi ve iş
Sıradaki Haber Tüpraş’ta teklifler değişiyor ama anlaşma çıkmıyor!