Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Deprem sonrasında Naci Görür’den açıklama!

Marmara Denizi Silivri açıklarında bugün 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul’un beşik gibi sallandığı deprem, Bursa, Kocaeli ve Sakarya’da da hissedilirken, deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür açıklama yaptı.

Marmara Denizi Silivri açıklarında bugün 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Marmara Denizi Silivri açıklarında 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklama yaparak saha taramalarının başladığını belirtti. Kocaeli, Bursa ve Sakarya’da da hissedilen depremin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür açıklama yaptı. Fay hattının enerji biriktirdiğini belirten Görür, dikkatli olun uyarısında bulundu.

İKİ DEPREM MEYDANA GELDİ

Marmara Denizi Silivri açıklarında önce 3,9 büyüklüğünde daha sonra da 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul’da milyonlarca kişinin sokağa döküldüğü deprem, Kocaeli, Bursa ve Sakarya’da da hissedildi.

Depremin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada; “12 sularında Silivri açıklarında 4,0 deprem oldu. Deprem Kumburgaz Fay zonunda. Bu fay kilitli bir fay, enerji biriktiriyor. Zaman zaman da küçük depremler yapıyor. Yeri anlamlı, fikkatli olmak lazım. Kumburgaz Fayı yükleniyor”” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Resmi Gazete’de yayınlanan karara göre, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş’ta faaliyetlerini
Sıradaki Haber Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Çoban’ı ihalelerden menetti!