Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor: Zam oranları belli olacak!

Kabine Toplantısı bugün Beştepe’de partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilecek. Kabine Toplantısı’nda memur, SSK ve Bağ-Kur emeklisinin zam oranları belli olacak.

Kabine Toplantısı bugün Beştepe’de

Kabine Toplantısı yaklaşık bir aylık aranın ardından yeniden toplanıyor. Yoğun bir gündemle toplanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında Beştepe’de gerçekleştirilecek. Saat 15.00’te başlayacak olan toplantıda, memur, SSK, ve Bağ-Kur emeklisinin zam oranları da netleşecek.

VERGİ PAKETİ HAKKINDA BİLGİ VERİLECEK

Toplantıda tasarruf tedbirleri, en düşük emekli aylığına yapılacak artış da görüşülecek. Yeni vergi taslağı ve enflasyonla mücadele konusunda da kabine üyelerine bilgi verilecek.Toplantıda 9’uncu Yargı Paketi ile ilgili son durumun da ele alınması bekleniyor. Bölgesel gelişmeler, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları ve ateşkesin sağlanmasına yönelik adımlar da gündemde olacak.

ERDOĞAN ÜÇ ÜLKEYE GİDECEK

Erdoğan, Temmuz ayında Kazakistan, Azerbaycan ve Amerika Birleşik Devletleri’ne gidecek. İlgili bakanlar, bu temaslarda ele alınması muhtemel konu başlıklarına yönelik çalışmalarını da kabinede sunacak.

YENİ BAKANLAR DA KATILACAK

Erdoğan’ın imzasıyla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na atanan Murat Kurum ve Sağlık Bakanlığı’na atanan Profesör Doktor Kemal Memişoğlu da kabine toplantısına katılacak.