Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cenk Yaltırak gözyaşlarını tutamadı: “İzmit’i büyütmeyin”

İTÜ Öğretim Üyesi Jeofizik Profesörü Cenk Yaltırak, Marmara Depremi’ne karşı gözyaşları içinde uyarılarda bulunarak “İstanbul’u, İzmit’i, Bursa’yı büyütmeyin!” dedi.

İTÜ Öğretim Üyesi Jeofizik Profesörü Cenk Yaltırak, Marmara Depremi’ne karşı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde bilanço her geçen dakika ağırlaşıyor. Deprem 10 şehirde büyük hasara yol açarken, arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Türkiye’nin yetiştirmiş olduğu değerli yeraltı ve jeofizik hocaları ise olası bir Marmara depremi için uyarılarda bulunuyor.

İZMİT’İ BÜTÜTMEYİN

Prof. Dr. Cenk Yaltırak, gözyaşlarını içinde, “Şarlatanları takip etmeyin. Biz burada kariyer yapmıyoruz. Marmara Bölgesi Türkiye ekonomisinin yüzde 65’i. Fabrikaları, OSB’leri İç Anadolu’nun boşaltılmış şehirlerine taşıyın. İstanbul’u, İzmit’i, Bursa’yı büyütmeyin!” diye uyardı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kartepe Beledyesi Temizlik A.Ş’de çalışan 670 işçiyi ilgilendiren toplu iş
Sıradaki Haber Kartepe’de anlaşma gece yarısı sağlandı!