Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir’in dev ihalesini Tuncay Seyahat kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 580 araçlık kiralama ihalesinde 13 teklif gelmişti. İhaleyi Tuncay Seyahat kazandı ve firma ile sözleşme imzalandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 580 araçlık kiralama ihalesinde 13 teklif gelmişti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 580 araçlık kiralama ihalesi haziran ayında yapıldı. 730 günlük araç kiralama ihalesinde 14 firma teklif vermişti. 170 milyon TL’lik dev ihaleyi Tuncay Nakliyat Hayvancılık Seyahat Turizm Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.

ÖNCEKİ İHALEYİ DE KAZANMIŞTI

Tuncay Seyahat, geçen yılki ihaleyi de kazanan firma olmuştu. Büyükşehir’in tüm binek araç, pikap, kamyonet, panelvan, otobüs ve minibüsün Tuncay Seyahat’ten kiralanacak. Firma ve Büyükşehir sözleşmeyi imzaladı.

KARTEPE’NİN İHALESİ DE ONLARA

Öte yandan Kartepe Belediyesinin yaptığı 45+1 kişilik otobüs 6 ay boyunca toplam 90 bin kilometre yapacak şekilde akaryakıt ve otobüs sürücü dahil olarak kiralama ihalesi de Tuncay Seyahat’in oldu.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başiskele’de faaliyetlerini sürdüren Özka Lastik Şirketi ile Lastik İş Sendikası
Sıradaki Haber Lastik İş Sendikası açıkladı: Özka Lastik Fabrikası’nda en düşük maaş 87 bin lira oldu!