Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehirden sonra şimdi de İzmit: Onlar da Çenesuyu’nu içmiyor!

Yerel seçimlerde AK Parti’den CHP’ye geçen Derince Belediyesi’nin şirketleri arasında bulunan Çenesuyu’nun Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin meclis toplantısında içilmemesi tartışmalara neden olmuştu. Büyükşehirin ardından İzmit Belediyesi’nde de Çenesuyu’nun içilmediği ortaya çıktı.

Yerel seçimlerde AK Parti’den

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlere AK Parti’den CHP’ye geçen Derince Belediyesi’nin şirket iştiraklerinden olan Çenesuyu’nun Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantsı’nda yer almaması tartışmalara neden olmuş, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe ise suları ücretsiz verebileceklerini söylemişti. Yaşanan gelişmelerin ardından Çenesuyu’nun İzmit Belediyesi’nde de tercih edilmediği ortaya çıktı.

YANKILARI SÜRÜYOR

Kocaeli Denge’den İlker Akşit’in haberine göre, Derince Belediyesi’nin CHP’ye geçmesinin ardından Çenesuyu yerine başka markaların kullanılması, siyasi bir tercih mi yoksa tesadüf mü olduğu sorusunu akıllara getirdi. Konu, belediye meclisinde yaşanan mizahi diyaloglarla şimdilik tatlıya bağlanmış gibi görünse de, tartışmanın yankıları sürüyor. Bütün bunlar devam ederken, CHP’li İzmit Belediyesi’nin de Çenesuyu içmediği ortaya çıktı!

İZMİT BELEDİYESİ ABANT SU KULLANIYOR

Bu tartışmanın üzerinden henüz günler geçmişken, CHP’li İzmit Belediyesi’nin de Abant Su kullandığı ortaya çıktı. Bu durum, Kocaeli genelinde su markaları üzerinden süregelen tartışmayı bir kez daha gündeme getirecek. İzmit Belediyesi’nin Abant Su tercihi, Çenesuyu’nun Kocaeli’deki yerel su markası olarak neden tercih edilmediği sorusunu gündeme taşıyacak.