Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın Ankara’ya gitti!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Ankara’da AK Parti’nin Kızılcahamam Kampı’na katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın AK Parti’nin Ankara’nın Kızılcahmam ilçesinde gerçekleştirilen kampına katıldı. Büyükakın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Rehavete kapılmadan, kibirlenmeden ve büyüklenmeden, milletimizin beklentilerine cevap vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın AK Parti’nin Ankara’da gerçekleştirilen kampına katıldı. Büyükakın X hesabından yaptığı paylaşımda kibirlenmeden ve büyüklenmeden çalışmaya devam edeceklerini belirtirken şu ifadelere yer verdi; “Milletimiz ve memleketimiz için her geçen gün daha iyisini yapma gayretiyle, ülkemizi geliştirme ve milletimizin refah seviyesini yükseltme hedefine doğru istişare yoluyla ilerlemeye devam ediyoruz.

EROĞAN’IN KATILIMIYLA

Dün başlayan Kızılcahamam Kampımızın ikinci günü de yoğun bir gündemle sürüyor. Bugün Bakanlık ve Başkanlıklarımızın sunumlarını dinleyecek, ardından Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile genel bir değerlendirme toplantısına katılacağız.

Tevazu ve samimiyetten taviz vermeden önümüzdeki hizmet dönemini tam anlamıyla bir icraat, eser ve hizmet seferberliğine dönüştürmeyi sürdüreceğiz.

KİBİRLENMEDEN VE BÜYÜKLENMEDEN

Her birimiz ilimizde ve ilçelerimizde davamıza, ülkemize ve milletimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacak, gayret gösterecek ve özveriyle çabalayacağız.

Rehavete kapılmadan, kibirlenmeden ve büyüklenmeden, milletimizin beklentilerine cevap vermeye devam edeceğiz.

Yolumuz açık, Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”