Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakan Şimşek’ten Sözcü’ye: Sizin için bisikleti düşünebilirim!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek makam aracı ile ilgili iddialara ilişkin açıklama yaptı. Şimşek yaptığı açıklamada; “Bisiklete binmeyi düşünebilirim” sözlerine yer verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek makam araçları ile ilgili çıkan haberler sonrasında açıklama yaptı ve iddiaları yalandı. Şimşek, “Sözcü Gazetesi’ni memnun etmek için bisiklete binmeyi düşünebilirim” ifadelerine yer verdi.

Sözcü’de bugün Yavuz Alatan imzalı çıkan haber sonrasında Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek açıklama yaptı. Bakan Mehmet Şimşek X hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Sözcü Gazetesi’ni memnun etmek için bisiklete binmeyi düşünebilirim. Bilinçli şekilde oluşturulmak istenen bu suni gündeme karşı biz makrofinansal istikrarı tesis etmek, sürdürülebilir yüksek büyümeye ulaşmak ve daha adil gelir dağılımını sağlamak için uygulamaya koyduğumuz programımıza kararlılıkla devam edeceğiz.

MÜSTERİH OLUN

Milletimiz müsterih olsun. Bütçede disiplini tesis ediyoruz. ⁠Cari açığı sürdürülebilir bir seviyeye çektik. ⁠Döviz rezervlerini endişe kaynağı olmaktan çıkardık. ⁠Kur korumalı mevduatı başarılı şekilde azaltıyoruz. ⁠Enflasyon yakında çok hızlı bir düşüş sürecine girecek. Ülkemizin potansiyeli çok yüksek. Bu potansiyele ulaşmak için ekip ruhu ile aralıksız çalışıyoruz ve başaracağız.”

“ÇİFTE SORUMLULUK, ÇİFTE GÖREV”

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada ise bakan yardımcılarının çift maaş iddialarına yer verildi. Bakanlıktan yapılan açıklamada; “Gazetenin ‘Çifte maaş’ dediği durum; Çifte sorumluluk, Çifte Görev kaynaklıdır” sözleri kullanıldı.