Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

14 yaşındaki kız çocuğuna depoda taciz iddiası!

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bir lokantada çalışan 14 yaşındaki kız çocuğuna 60 yaşındaki lokanta sahibi tacizde bulunduğu iddia edildi.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde faaliyet gösteren bir firmanın 60 yaşındaki firma sahibi Y.K. yanında çalışan 14 yaşındaki kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddia edildi. Olay ise kızın işe gitmek istememesiyle ortaya çıktı.

“KIZIMI DEPODA TACİZ ETTİ”

Olayı anlatan Anne A.Ç. 5 çocuğu bulunduğu ifade ederek “Benim 14 yaşında bir kızım var. Bir lokantada çalışıyordu ailesine yardım edebilmek için. Kızımın çalıştığı 60 yaşındaki patronu kızımı depoda taciz etmiş.

YANINDA ÇALIŞAN KADINLARA…

Kızım ertesi gün ise gitmedi. Kızım korkusundan bir şey söyleyememiş. Ben ‘İşe git ihtiyacımız var’ diye söylenince kuzenine söylemiş. Yeğenim de bana söyledi. O dükkana gittim. Adamı bir temiz esnafın önünde dövdüm ve polise teslim edip şikayetçi oldum.  Adamın adı Y.K. serbest kalacağını söylüyorlar.

BAŞKA KADINLARA DA TACİZ İDDİASI

Elimden geleni yapacağım o pisliğin kızıma yaşattığı korkunun hesabını sormak için. Sizden ricam bu adama karşı insanları uyarın. Başka çocukların canını yakmasın. Elini kolunu sallayarak dolaşmasın sapık. Yanında çalışan bir kaç kadına da tacizde bulunmuş. Onlar da şikayetçi olacak. Belki de onlar daha önce susmasaydı bu pislik çoluk çocuğa kadar uzanamazdı. Kimse duymuyor diye böyle rahat olamazdı.”

İDDİALARIN GERÇEKLİK PAYIYLA İLGİLİ TEYİT YOK

Bu iddialarla ilgili ise henüz bir teyit yok. Olay yargıya taşındığı için iddialar polis tarafından araştırıldı.