Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Silah fabrikası kurup 93 kişiyi işe alacaklar

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı,

SEBO min 2Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, yatırım teşvik belgelerinde Kocaeli için yeni yatırımlar dikkat çekti. Sima Dış Ticaret Alüminyum Sanayi Anonim Şirketi, komple yeni yatırımla silah ve mühimmat imalatı yapacak yeni bir yatırıma hazırlanıyor. Devlet 93 kişi istihdam edecek dev proje için firmaya sigorta pirim işveren hissesi 7 yıl, vergi indirimi yüzde 80, yko yüzde 40, Gümrük vergi muafiyeti, faiz desteği ve KDV istinası verilecek.

Firmanın yatırım tutarı 169 milyon 739 bin TL olacak. Diğer yandan ithal makine ve teçhizat için 13 milyon 730 bin TL harcanacak.

SİMA ALÜMİNYUM HAKKINDA

Firma, kendini şöyle tanımlıyor; Firmamız, alüminyum alaşımlarının şekillendirilmesi amacı ile, 2016 yılında Çayırova Kocaeli ‘ de faaliyete geçmiştir.

Havacılık, Uzay ve Savunma Sanayi başta olmak üzere, otomotiv, tekstil, elektromekanik, raylı sistemler ve tıbbi cihazlar sektöründe hizmet vermeye başlamıştır. Müşteri şartlarını en üst düzeyde sağlamak için, son teknoloji makinalar ile yapılan ürünler, teknik mesleki yeterliliği olan tecrübeli teknisyenler tarafından, hassas ölçüm cihazları ile kontrol edilmekte ve onay verilmektedir.

Paydaşlarımızla olan Kalite, Çevre ve İş Güvenliği duyarlılığımız, işimize duyduğumuz saygı çerçevesinde müşterilerimize; sağlam, kaliteli ve düşük maliyetli ürünler sunarak, ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına destek olmak, temel ilkemizdir.