Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lastik sektörü için tamam mı devam mı?

Lastik İş Sendikası ve Goodyear arasında geçen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde Korona virüs konuşuldu. Lastik İş Genel Başkanı Alaaddim Sarı üretime devam edeceklerini ifade etti

Lastik İş Sendikası ve

Lastik İş Sendikası ve Goodyear arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri  Tryp By Windham Otel’de bugün gerçekleştirildi. Görüşmelerin ardından açıklama yapan Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Aladdin Sarı özetle şunları söyledi: “Görüşmelerde 2 madde geçtik. Bunlardan biri ikramiye maddesi, ikincisi iktisadi güvenlik maddesi ile ilgili. Genel itibari ile zam ve parasal konular görüşülmedi, gündemimiz korona oldu.

Coğrafi olarak ve genç bir nüfusa sahip olmamız önemli. Gelişmiş ülkelerde yaşlılara yapılan uygulamaları görüyoruz. Biz bu krizden dünya eksenine göre daha iyi bir şekilde çıkacağız. Biz Türk’üz bize bir şey olmaz anlamında demiyorum.

ÜRETİM DEVAM EDECEK

Önemli olan insan sağlığı. Her bir paket açıklaması istikrarsızlığı getirebilir. Olağanüstü bir süreçten geçiyoruz. Üretim devam edecek. Bir çalışma şartı uygulanması gerekiyor. Zaman içerisinde üretim ile ilgi farklı uygulamalar olabilir. Üretim olmalı, piyasa hareket etmeli. Toplu sözleşme süreci devam edecektir. Bu süreci dondurma gibi bir şey olamaz ama süreç uzayabilir.”