Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’ye milyarlık tesis geliyor: 35 kişiyi istihdam edecekler!

Çayırova’ya Planet Boat İnşaat tarafından polietilen tekne imalatı yapılacak. Çed süreci başlayan inşaat 7 milyar 205 milyon 191 TL’ye mal olacak ve 35 kişiyi istihdam edecek.

Çayırova’ya Planet Boat İnşaat

Basliksiz 3 1Kocali’nin Çayırova ilçesindeki Şekerpınar Mahallesi, Marmara Gemi Dönüşümcüler Sanayi Sitesi Başak Sokak’ta Planet Boat İnşaat tarafından polietilen tekne imalatı yapılacak. Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlayan proje, 7 milyar 205 milyon 191 TL’ye mal olacak ve 35 kişiyi istihdam edecek.

TEKNELER 20 METRE OLACAK

Çayırova’nın Şekerpınar Mahallesi’ndeki Marmara Gemi Dönüşümcüler Sitesi’nde yapılacak olan teknelerin uzunluğu 20 metre olacak. Tekneler, acente, polis, ambulans, araştırma, pilot, servis, kontrol, dalgıç, jandarma botu gibi alanlarda faaliyet gösterecek.

HER YIL 50 ADET ÜRETECEKLER

Çayırova’da yapımına başlanacak olan tesiste üretilecek olan tekneler arasında her yıl 20 metreye kadar 50 adet hizmet botu ile 20 metre kareye kadar uzunlukta da her yıl 10 adet gezi teknesi yer alacak.

35 KİŞİYEİŞ FIRSATI

Çayırova’da yapılacak olan ve her yıl 50 adet hizmet botu ile 10 adet gezi teknesinin yapılacağı tekne imalatında firma tarafından istihdam da yaratılacak. Projenin tamamlanmasının sonrasında Planet Boat firması tarafından projede çalışmak isteyen 35 kişi işe alınacak. Alımı yapılacak olan personeller, 300 gün boyunca, günde 8 saat ve tek vardiya şeklinde çalışacak.