Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de 4 firmaya EPDK’dan 15 gün süre!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Kocaeli’den 4 akaryakıt firmasına ihtar geldi. 2020 Yılı Yurt İçi Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilen firmalara 15 gün süre verildi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu,

Sebahattin AydınEnerji Piyasası Düzenleme Kurumu, bugünkü resmi gazetede 4 Kocaeli firmasına ihtarda bulundu. 2020 Yılı Yurt İçi Kaynak Bilgileri Beyanını göndermeyen Lükss Akaryakıt Dağıtım Limited Şirketi, Mavi Gök-Deniz Akaryakıt Dağıtım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Nafta Akaryakıt Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi ve Petsan Madeni Yağlar Ve Plastik Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi’ne uyarıda bulunuldu.

15 GÜN SÜRELERİ VAR

EPDK ilanında, “Bildirim yükümlülüklerine ilişkin olarak, Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığınca yapılan 2020 Yılı Yurt İçi Kaynak Bilgileri Beyanını göndermediği tespit edilmiştir. Yükümlünün mevcut adresi ile Kurumumuzca yapılan adres tespitlerinden tebligatlarımız iade edildiği ve tebligata sarih başkaca adres tespit edilemediğinden muhtelif sayı ve tarihli tebligatlarımız yerine kaim olmak üzere 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğine karar verilmiştir. Yapılmadığı tespit edilen ve 15 gün içerisinde gönderilmeyen 2020 Yılı Yurt İçi Kaynak Bilgileri Beyanına dair bildirimler dikkate alınmayacaktır. Söz konusu bildirim süresi içerisinde yapılmadığı takdirde ‘06/01/2005 tarihli ve 25692 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Petrol Piyasasında Yapılacak Denetimler Ön Araştırma ve Soruşturmalarda Takip edilecek Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında işlem başlatılır.’ hükmü uyarınca ilgili kişi hakkında işlem başlatılacağı hususunun bilinmesi 7201 sayılı Tebligat Kanunu gereğince ilanen tebliğ olunur” ifadeleri yer aldı.