Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli için kara gün: Zam yağdı!

Kocaeli Cuma gününe zam yağmuru ile uyandı. UKOME’de toplu ulaşımın tamamına zam gelirken, bir zam haberi de elektriğe geldi.

Kocaeli Cuma gününe zam

Kocaeli yeni güne zam furyası ile uyandı. Bir süredir toplu ulaşıma beklenen zam, bugün bütün araçlara yapılırken, vatandaşa bir zam haberi de EPDK’dan geldi. EPDK aldığı kararla elektriğe yüzde 38 oranında zam yaptı. Kocaeli’de toplu taşıma ise yüzde 53 zamlandı.

TOPLU TAŞIMAYA ZAM

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin UKOME toplantısında alınan kararla birlikte otobüslere, deniz ulaşımına servis ve taksilere zam geldi. UKOME toplantısında alınan kararla, otobüsler yüzde 53, deniz ulaşımı yüzde 54 zamlandı. Taksilerin indi bindi fiyatı 100 liraya yükselirken servisler de ise en kısa mesafe 1,100 lirayı gördü.

ELEKTRİK YÜZDE 38 ZAMLANDI, DOĞALGAZ YOLDA

Kocaeli’de ulaşıma gelen zam sonrası bir zam haberi de Enerji Piyasası Kurulu’ndan (EPDK) geldi. EPDK enerji üretiminde yaşanan artışı gerekçe göstererek elektrik fiyatlarına yüzde 38 oranında zam yaptı. EPDK’nın zammı sonrasında BOTAŞ’ın da ağustos ayında doğalgaza yüzde 20-22 arasında zam yapması bekleniyor. Yeni fiyatlar 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Kocaeli’de ulaşıma yüzde 53 zam!

Kocaeli’de deniz ulaşımı zamlandı!

Kocaeli’de taksi ve servislere zam: İşte yeni fiyatlar!

Yeni vergi gelmeden zamlar geldi: Elektrik artık daha pahalı!