Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kıraathaneler batıyor!

Çayırova Belediye Meclisi’nde CHP meclis grubu adına Salih Işık, söz alarak pandemi sürecinde kahvehaneler ve lokallerin kapalı tutulmasında yaşanan sıkıntıları dile getirildi.

Çayırova Belediye Meclisi'nde CHP

CHP Çayırova Belediye Meclisi gerçekleştirildi. Mecliste konuşan CHP’li Salih Işık, şunları söyledi: “Kıraathanelerimiz, kepenk kapatmak üzere… Mart 2020 ‘den beri  Covid-19 salgın nedeniyle 1 haziran 2020 itibaren kısmi olarak açılan fakat oyun oynanması yasak olan kahvelerde günlük ortalama 30 TL – 40 TL kazançla esnaflarımızın günü kapattıkları görülmektedir. (Kira gideri, ssk, kdv, stopaj) şu anki kazançla gelir gideri karşılamamaktadır.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

04 ağustos 2020’deki belediye meclisinde konuyu gündeme taşımak suretiyle, kira desteği , çay ve şeker desteğinin verilmesini talep ettik…. Belediye Başkanımız Sayın Bünyamin Çiftçi bir çok örneği şu sözlerle vurgulamaktadır. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.’ CHP Çayırova Meclis Grubu olarak bu ve benzer işletmelerimize can suyu olacak desteklerde bulunmalıyız. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.” dedi.

CHP cayirova Salih Isik rotated