Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Paranormal Howaida Kimdir?

Netflix Paranormal oyuncuları, izleyiciler tarafından merak ediliyor Paranormal Howaida Kimdir? sorusu sık sık araştırılıyor. Ayah Samaha’nın canlandırdığı Paranormal Howaida Abdel Moniem karakteri için haberimize göz atabilirsiniz.

Netflix Paranormal oyuncuları, izleyiciler

Paranormal dizisi, 5 Kasım 2020 günü popüler dizi platformu Netflix‘te yayınlanmaya başlanan bir drama, korku ve fantezi dizisidir. Mısır yapımı olan bu dizi, pek çok dizi sever tarafından merak ile beklenmektedir. Bu yazımızda sizlere Paranormal Ev Efsanesi dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler vardır? gibi soruların cevaplarını vereceğiz.

Howaida Abdel Moniem Ayah Samaha

1960’ların Mısır’ında geçen Paranormal , Dr.Refaat İsmail’in her bir benzersiz ve olağandışı vakanın ardındaki gizemleri çözmeye çalışırken bir dizi doğaüstü olaya daldığını görüyor. Mısırlı aktör ve yazar Ahmed Amin başrolü tek hematolog olan Dr.Refaat’ın başrolünü üstlenecek. Merhum Ahmed Khaled Tawfik’in dünya çapında 15 milyondan fazla satan kitaplarına dayanan Paranormal , Netflix’in Mısır dramasına ilk baskısı. Paranormal yapımcılığını Mohamed Hefzy ve yönetmenliğini üstlenecek Amr Salama üstleniyor. Howaida karakterini Ayah Samaha canlandırıyor.

PARANORMAL NETFLİX

Kitaplara sadık kalarak Paranormal Mısır’da çekiliyor ve Netflix’in küresel izleyicilerin keyif alması için otantik Mısır içeriği yaratma taahhüdünü yansıtan tam bir oyuncu listesi görecek, ancak henüz açıklanacak. Seri ayrıca, oyuncu kadrosu performanslarını tamamlamak için güçlü post prodüksiyon ve görsel efekt (VFX) tekniklerini kullanarak doğaüstü olayları hayata geçirecek.

Paranormal Howaida Abdel Moniem Kimdir? Ayah Samaha

Refaat’ın nişanlısı Howaida‘yı canlandıran oyuncu Ayah Samaha. Aya Samaha, Hepta: The Last Lecture (2016), Paranormal (2020) ve Grand Hotel (2016) ile tanınan bir aktris.

Mısırlı aktris Aya Samaha’nın adına üç IMDB kredisi var. 2020’de Paranormal’in piyasaya sürülmesinden önce Hadi El Bagoury’nin Hepta: The Last Lecture (2016) filminde küçük bir rol oynadı Daha da önemlisi, Mısır gizem draması Grand Hotel’in (2016) 30 bölümünün hepsinde yer alıyor . Bununla birlikte, uluslararası çığır açan rolü Netflix’in Paranormal’idir .

 

 

 

Ayah Samaha Paranormal Paranormal Howaida Kimdir

Paranormal Howaida Kimdir