Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Günde Kötü Günde Leyla (Elçin Sangu) Kimdir?

İyi Günde Kötü Günde Oyuncuları sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. İyi Günde Kötü Günde Elçin Sangu Leyla Ertekin Kimdir? sorusu sık sık merak ediliyor. İyi Günde Kötü Günde Leyla Karakteriyle ilgili merak edilen her şeye haberimizden ulaşabilirsiniz.

İyi Günde Kötü Günde

İyi Günde Kötü Günde Dizisi, reytingi en yüksek diziler arasında yer alıyor. Bir yanda nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla (Elçin Sangu) diğer yanda gitmesinin nedenini herkesten saklayan Sarp (Ozan Dolunay) ve ikilinin ortasında her şeyden habersiz evlilik hayalleri kuran Melisa (Yasemin Allen)… Kaderin cilvesi birbirlerine düğümlenen bu üç kişinin hayatı öylesine karışır ki çözmeye çalıştıkça işin içinden çıkmak imkansız hale gelir. İyi Günde Kötü Günde Dizisi Oyuncularını sizler için tek tek tanıyoruz.

Elçin Sangu Leyla Ertekin Kimdir?

13 Ağustos 1985  İzmir doğumlu olan Elçin Sangu 35 yaşının içindedir. Mersin Üniversitesi opera ve şan bölümü mezunu olan Elçin Sangu’nun hem sesi hem de kendi güzeldir. Güzelliği keşfedilen Elçin Sangu’ya önce mankenlik teklifleri gelmiş; manken olarak podyuma çıkınca da oyuncuk teklifleri alan Elçin Sangu Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki performansı ile oyunculuk konusundaki yeteneklerini ispat eden Elçin Sangu daha sonra Kurt Seyit ve Şura ve Sevdam Alabora gibi dizilerde başrollerde yer almıştır. Kiralık Aşk dizisi ile yıldız olmayı başaran Elçin Sangu 2019 da Çarpışma dizisinde yer almış ama dizisi tutmamıştır. Ekonomist Yunus Özdiken ile aşk yaşayan Elçin Sangu 1,69 m boyunda olan Elçin sangu 59 kg’dır ve aslan burcudur.

İyi Günde Kötü Günde Leyla Kimdir?

İyi Günde Kötü Günde dizisinde Leyla Çetin başarılı bir düğün organizatörüdür. Babası Trabzon ekmeği yapan Leyla çocukluğunda babasına yardım etmiş ve o dönemlerde karar vermiş pastacı olmaya. Üniversitede Gastronomi okuyup bitiren Leyla baba dükkanını modern bir pastaneye çevirmek istemiş ama babası karşı çıkmış. Oldukça inatçı, gururlu, dobra ve tezcanlı bir kız olan Leyla bazen açık sözlülük ile patavatsızlığı bir birine karıştırıyor.