Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir Başkadır Sinan Kimdir?

Bir Başkadır dizisi kadrosu sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor Bir Başkadır Sinan Kimdir? sorusu ise en çok sorulan sorulardan. Bir Başkadır dizisinde Alican Yücesoy’un canlandırdığı Sinan karakteriyle ilgili her şey haberimizde. İşte Bir Başkadır Sinan’ın öyküsü.

Bir Başkadır dizisi kadrosu

Neflix’in orijinal dizisi Bir Başkadır izlenme rekorları kırıyor. Türkiye’nin ekonomik, sosyal ve psikolojik durumuna atıfları bulunan Bir Başkadır Oyuncuları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bir Başkadır Oyuncu Kadrosunu sizler için derledik. Bir Başkadır dizisi Netflix’te 12 Kasım’da yayına başladı. Hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu ile daha ilk günden Türkiye gündemi olan dizi Bir Başkadır’ın konusu sosyo-ekonomik yönden birbirinden çok farklı olan bir grup insanın yollarının çok ilginç hikayelerle birleşmesini konu alıyor.

Bir Başkadır dizisinde Alican Yücesoy, Sinan karakterine başarılı bir şekilde hayat veriyor. Alican Yücesoy Kimdir, Bir Başkadır Sinan Kimdir? sorularının cevaplarını arayacağız.

Bir Başkadır Sinan Kimdir?

Bir Başkadır Sinan karakteri, kendi başına yaşayan, sekse düşkün çapkın bir erkeği canlandırıyor. Düzenli ilişkileri tercih etmeyen Sinan tek başına yaşayan bir adamdır. Meryem, Sinan’ın temizlikçisi olarak evine her hafta gelir. Sinan, Meryem’in hayranlık duyduğu erkektir.

Bir Başkadır Alican Yücesoy (Sinan) Kimdir?

Son olarak Can Kırıkları dizisinde Cihan karakteri ile başrolde yer alan Alican Yücesoy Ekim 1982 de dünyaya gelmiştir. 2019 da Zehra dizisinde de oynayan yakışıklı oyuncu son dönemde dizi tutturamayınca çareyi dijital ortamda bulmuş ve Bir Başkadır dizisi ile sözleşme imzalamıştır. 38 yaşında olan Alican Yücesoy oyuncu arkadaşı Melisa Sözen ile evlilik yapmıştır.  Haliç Üniversitesi Tiyatro eğitimi alan ve Bakırköy Belediye Tiyatrosunda deneyim kazanan Alican Yücesoy Serçe Sarayı dizisinde ki Ali Rıza öğretmen rolü ile akıllara kazınmayı başarmıştır. Alican Yücesoy’un yer aldığı projeler arasında Fatmagülün Suçu Ne ve Suskunlar da yer almaktadır.

Bir Başkadır’da Sinan karakterini canlandırtan başarılı oyuncu beğeni topluyor.

Bir Baskadir Sinan Kim Bir Baskadir Sinan Kimdir Bir Baskadir Sinan