Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir Başkadır Ruhiye Kimdir?

Bir Başkadır dizisi kadrosu sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bir Başkadır Ruhiye Kimdir? sorusu ise en çok sorulan sorulardan. Bir Başkadır dizisinde Funda Eryiğit’in canlandırdığı Ruhiye karakteriyle ilgili her şey haberimiz. İşte Bir Başkadır Ruhiye’nin öyküsü.

Bir Başkadır dizisi kadrosu

Neflix’in orijinal dizisi Bir Başkadır izlenme rekorları kırıyor. Türkiye’nin ekonomik, sosyal ve psikolojik durumuna atıfları bulunan Bir Başkadır Oyuncuları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bir Başkadır Oyuncu Kadrosunu sizler için derledik. Bir Başkadır dizisi Netflix’te 12 Kasım’da yayına başladı. Hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu ile daha ilk günden Türkiye gündemi olan dizi Bir Başkadır’ın konusu sosyo-ekonomik yönden birbirinden çok farklı olan bir grup insanın yollarının çok ilginç hikayelerle birleşmesini konu alıyor.

Bir Başkadır dizisinde Ruhiye karakterine Funda Eryiğit başarılı bir şekilde hayat veriyor. Funda Eryiğit Kimdir? Bir Başkadır Ruhiye Kimdir sorularının cevaplarını arayacağız.

Bir Başkadır Ruhiye Kimdir?

Bir Başkadır Ruhiye karakteri, küçük yaşta köyünde tecavüze uğramış bir kadındır. Evli ve iki çocuk annesi olan Ruhiye, tecavüzün ruhunda açtığı derin yaraları kapatamamıştır. Yaşadığı psikolojik buhranlar Ruhiye’yi intihara kadar sürükleyecektir. Yasin’in eşi olan Ruhiye, geçmişiyle hesaplaşmak için köyüne gider ve burada yeniden doğar. Funda Eryiğit’in üstün oyunculuk performansıyla canlandırdığı Ruhiye karakteri, izleyicide derin izler bırakmayı başarmıştır.

Bir Başkadır Funda Eryiğit Kimdir?

6 Kasım 1984’te Hollanda’nın Zwolle kentinde doğan Funda Eryiğit, aslen Samsun Bafralıdır. Kadir Has Anadolu Lisesi’ni bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden ve sonradan da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olan Funda Eryiğit, İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun 2012-2013 sezonunda sahnelediği Sessizlik ismindeki oyundaki performansıyla 18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödüllerinde müzikal/komedi dalında en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görüldü.

Ayrıca 17. Afife Tiyatro Ödüllerinde en iyi kadın oyuncu dalında aday oldu.

2008-2009 yıllarında yayınlanan Canım Ailem dizisinde başrol oynayan Funda Eryiğit, ardından Uçurum, İstanbul’un Altınları, Karadayı, Eski Hikaye, Poyraz Karayel, Gecenin Kraliçesi ve Mehmed Bir Cihan Fatihi dizilerinde ekran karşısına çıktı

Can Kırıkları dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Funda Eryiğit, 2015 yapımı Limonata ve Yok Artık filmlerinde yardımcı karakter rolünde yer alırken 2016’daki Tereddüt filminde başrol oynadı.

2016 yılında Poyraz Karayel dizisine 3. sezonundan itibaren dahil oldu.

Funda Eryiğit Bir Başkadır Ruhiye karakteriyle oldukça önemli bir oyunculuk performansı ortaya koymayı başardı.

bir baskadir ruhiye kim Bir Baskadir Ruhiye Kimdirbir Baskadir Oyuncu Kadrosu 2