Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir Başkadır Psikiyatrist Peri Kimdir?

Bir Başkadır dizisi kadrosu sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bir Başkadır Psikiyatrist Peri Kimdir? sorusu ise en çok sorulan sorulardan. Bir Başkadır dizisinde Defne Kayalar’ın canlandırdığı Peri karakteriyle ilgili her şey haberimiz. İşte Bir Başkadır Ali Sadi Hoca’nın öyküsü.

Bir Başkadır dizisi kadrosu

Neflix’in orijinal dizisi Bir Başkadır izlenme rekorları kırıyor. Türkiye’nin ekonomik, sosyal ve psikolojik durumuna atıfları bulunan Bir Başkadır Oyuncuları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bir Başkadır Oyuncu Kadrosunu sizler için derledik. Bir Başkadır dizisi Netflix’te 12 Kasım’da yayına başladı. Hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu ile daha ilk günden Türkiye gündemi olan dizi Bir Başkadır’ın konusu sosyo-ekonomik yönden birbirinden çok farklı olan bir grup insanın yollarının çok ilginç hikayelerle birleşmesini konu alıyor.

Bir Başkadır dizisinde Psikiyatrist Peri karakterine Defne Kayalar başarılı bir şekilde hayat veriyor. Defne Kayalar Kimdir, Bir Başkadır Psikiyatrist Peri Kimdir? sorularının cevaplarını arayacağız.

Bir Başkadır Psikiyatrist Peri Kimdir?

Bir Başkadır Psikiyatrist Peri karakteri, başörtülülere ön yargılı bir doktordur. Kendisi de psikolojik olarak destek gören Peri, biriktirdikleri ve bilinçaltına attıklarının ağırlığıyla zor zamanlar geçiriyor. Meryem karakterini ilerleyen seanslarda sevmeye başlayan Peri, kendi sorunlarının da farkına varıyor.

Defne Kayalar’ın hayat verdiği Peri karakteri beğeni topladı.

Bir Başkadır Defne Kayalar Kimdir?

Defne Kayalar 7 Mayıs 1975’te İzmir’de doğdu. Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Defne Kayalar 45 yaşında. Bilkent Üniversitesi Grafik bölümü mezunu olan Defne Kayalar, Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde asistanlık yaptı. 2003 yılında Uğur Yücel birlikte ile Alacakaranlık dizisini ve 2004 yılında Yazı Tura filminin yapımcılığını üstlendi. 2010 yılında Keskin Bıçak adlı dizide, 2012 yılında 20 Dakika dizisinde rol aldı. 2014 yılında Medcezir dizisinde sezon sonu konuk oyuncu olarak Sedef karakteri ile ekrana dönüş yaptı, bir süre sonra ana karakterlerden biri haline dönüştü.

Bir Başkadır Psikiyatrist Peri karakterini canlandıran Defne Kayalar’ın dizideki performansı çok beğenildi.

Bir Baskadir Peri Kim Bir Baskadir Psikolog Peri Kimdir