Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir Başkadır Hayrunnisa Kimdir?

Bir Başkadır dizisi kadrosu sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bir Başkadır Hayrunnisa Kimdir? sorusu ise en çok sorulan sorulardan. Bir Başkadır dizisinde Bige Ünal’ın canlandırdığı Hocanın Kızı Hayrunnisa karakteriyle ilgili her şey haberimiz. İşte Bir Başkadır Hayrunnisa’nın öyküsü.

Bir Başkadır dizisi kadrosu

Neflix’in orijinal dizisi Bir Başkadır izlenme rekorları kırıyor. Türkiye’nin ekonomik, sosyal ve psikolojik durumuna atıfları bulunan Bir Başkadır Oyuncuları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bir Başkadır Oyuncu Kadrosunu sizler için derledik. Bir Başkadır dizisi Netflix’te 12 Kasım’da yayına başladı. Hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu ile daha ilk günden Türkiye gündemi olan dizi Bir Başkadır’ın konusu sosyo-ekonomik yönden birbirinden çok farklı olan bir grup insanın yollarının çok ilginç hikayelerle birleşmesini konu alıyor.

Bir Başkadır dizisinde Hocanın Kızı Hayrunnisa karakterine Bige Önal başarılı bir şekilde hayat veriyor. Bige Önal Kimdir, Bir Başkadır Hayrunnisa Kimdir? sorularının cevaplarını arayacağız.

Bir Başkadır Hayrunnisa Kimdir?

Bir Başkadır Hayrunnisa karakteri, Konya’da okuyan bir öğrencidir. Ali Sadri Hoca’nın tesettürlü kızı Hayrunnisa aslında dış görüntüsüyle alakası olmayan bir bireydi. Hayrunnisa lezbiyen ilişkisi olan, yabancı müzik dinlemekten keyif alan ancak mahalle baskısı nedeniyle babasının yanında farklı bir kimlik gibi davranan biridir.

Fakat Hayrunnisa, en sonunda bireysel özgürlüğü için adım atarak mahalle baskısı nedeniyle taktığı başörtüyü çıkarmaktadır.

Hocanın Kızı Hayrunnisa karakteri de diğer karakterler gibi başarılı bulunmaktadır.

Bir Başkadır Bige Önal Kimdir?

Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal’ın kızıdır. Annesi de eski manken Mine Baysan’dır. Özel Saint Benoît Fransız Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinden mezun oldu.

28 Temmuz 2010 tarihinde TRT 1’de oynamaya başlayan Elde Var Hayat adlı dizide Bige Önal Yeliz karakterini canlandırırken oyuncu kariyeri başlamıştır. Şimdilerde FOX TV’nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı isimli dizide Selin karakterine hayat veriyor ve Netflix’in yeni dizisi Bir Başkadır‘da Hocanın Kızı Hayrunnisa olarak yer alıyor.

Bir Baskadir Hayrunnisa Kim Bir Baskadir Hayrunnisa Kimdir Bir Baskadir Hocanin Kizi