Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir Başkadır Gülbin Kimdir?

Bir Başkadır dizisi kadrosu sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor Bir Başkadır Gülbin Kimdir? sorusu ise en çok sorulan sorulardan. Bir Başkadır dizisinde Tülin Özen’in canlandırdığı Gülbin karakteriyle ilgili her şey haberimizde. İşte Bir Başkadır Gülbin’ın öyküsü.

Bir Başkadır dizisi kadrosu

Neflix’in orijinal dizisi Bir Başkadır izlenme rekorları kırıyor. Türkiye’nin ekonomik, sosyal ve psikolojik durumuna atıfları bulunan Bir Başkadır Oyuncuları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bir Başkadır Oyuncu Kadrosunu sizler için derledik. Bir Başkadır dizisi Netflix’te 12 Kasım’da yayına başladı. Hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu ile daha ilk günden Türkiye gündemi olan dizi Bir Başkadır’ın konusu sosyo-ekonomik yönden birbirinden çok farklı olan bir grup insanın yollarının çok ilginç hikayelerle birleşmesini konu alıyor.

Bir Başkadır dizisinde Tülin Özen, Gülbin karakterine başarılı bir şekilde hayat veriyor. Tülin Özen Kimdir, Bir Başkadır Gülbin? sorularının cevaplarını arayacağız.

Bir Başkadır Gülbin Kimdir?

Bir Başkadır Gülbin karakteri, muhafazakar ailenin bir kızı olmasına rağmen modern ve kendi başına bir hayatı tercih ediyor. Psikolog olan Gülbin, aşk hayatında Meryem’in ilgi duyduğu Sinan’la birlikte. Ayakları yere basan kadın karakter olarak karşımıza çıkan Gülbin, ailesiyle ilgili sorunları yüzünden zaman zaman desteğe ihtiyaç duyuyor.

Bir Başkadır Tülin Özen Kimdir?

Tülin Özen, Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusudur

Artvin kökenli bir ailenin çocuğu olarak 24 Aralık 1979 İskenderun’da doğdu. İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra, önce İstanbul Teknik Üniversitesi elektrik mühendisliğinde bir süre öğrenim görmüş, sonrasında Yeditepe Oyuncuları’nda burslu olarak öğrenimine devam etmiştir. Semih Kaplanoğlu’nun “Meleğin Düşüşü” filmi ile “En iyi kadın oyuncu” Altın Portakal Ödülünü kazanmıştır. Beyaz Gelincik adlı dizide canlandırdığı Meryemce karakteri ile tanınırlığı artmıştır. 12 Kasım 2015 tarihinde başlayan Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde I. Ahmet ‘in annesi Handan Sultan’ı canlandırmıştır. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Arzu karakterine hayat vermiştir. 20 Ocak 2017’de Kötü Çocuk filminde oynamıştır. Şu anda Kırmızı Oda dizisinde rol almaktadır.

Bir Başkadır dizisinde Gülbin karakterini canlandıran başarılı ve güzel oyuncu, cesur sahneleriyle adından söz ettiriyor.

Bir Baskadir Gulbin Bir Baskadir Gulbin Kimdir 1 Bir Baskadir Gulbin Kim