Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir Başkadır Ali Sadi Hoca Kimdir?

Bir Başkadır dizisi kadrosu sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bir Başkadır Ali Sadi Hoca Kimdir? sorusu ise en çok sorulan sorulardan. Bir Başkadır dizisinde Settar Tanrıöğen’in canlandırdığı Ali Sadi Hoca karakteriyle ilgili her şey haberimiz. İşte Bir Başkadır Ali Sadi Hoca’nın öyküsü.

Bir Başkadır dizisi kadrosu

Neflix’in orijinal dizisi Bir Başkadır izlenme rekorları kırıyor. Türkiye’nin ekonomik, sosyal ve psikolojik durumuna atıfları bulunan Bir Başkadır Oyuncuları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bir Başkadır Oyuncu Kadrosunu sizler için derledik. Bir Başkadır dizisi Netflix’te 12 Kasım’da yayına başladı. Hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu ile daha ilk günden Türkiye gündemi olan dizi Bir Başkadır’ın konusu sosyo-ekonomik yönden birbirinden çok farklı olan bir grup insanın yollarının çok ilginç hikayelerle birleşmesini konu alıyor.

Bir Başkadır dizisinde Ali Sadi Hoca karakterine Settar Tanrıöğen başarılı bir şekilde hayat veriyor. Settar Tanrıöğen Kimdir? Bir Başkadır Ali Sadi Hoca Kimdir sorularının cevaplarını arayacağız.

Bir Başkadır Ali Sadi Hoca Kimdir?

Bir Başkadır Ali Sadi Hoca karakteri, emekli bir imamı canlandırmaktadır. Ali Sadi Hoca, mahallesinde bulunanlara kılavuz olmaya gayret etmekte sözü itibar görmektedir. Bir Başkadır Yasin ve Meryem karakterleri atacakları her adımda Ali Sadi Hoca’ya danışmaktadır. Ali Sadi Hoca, iyi niyetli, işin içine biraz da din felsefesi katarakolayları yorumlamaktadır.

Dingin sakin ve huzura kavuşmuş bir din adamı portresi Ali Sadi Hoca karakterinde vuku bulmuştur.

Settar Tanrıöğen’in üstün oyunculuk performansıyla canlandırdığı Ali Sadi Hoca karakteri, izleyicide derin izler bırakmayı başarmıştır.

Bir Başkadır Settar Tanrıöğen Kimdir

Settar Tanrıöğen, 15 Temmuz 1962 Denizli doğumludur. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü’nü başarı ile bitirerek elde etmiştir.

Sinemaya ve oyunculuğa merak salıp özel oyunculuk dersleri alarak kendini geliştirmiştir. Ardından genel anlamda 1995 yılından bu yana aktif olarak dizi ve filmlerde yer almayı başarmış, tecrübeli ve başarılı bir oyuncu haline gelmiştir.

İlk defa 1995 senesinde Bir Demet Tiyatro dizisinde Saldıray Abi rolü ile profesyonel dizi oyunculuğu tecrübesini elde etmiştir.

Ardından Boşgezen ve Kalfası dizisi ile devam edip İkinci Bahar dizisinde Vakkas rolü ile ekranlar yer bulmuştur.

Özellikle 2015-2017 seneleri arasında Baba Candır dizisinde Salih Çelik karakterine hayat vererek Türkiye tarafından tanınan bir oyuncu haline gelmiştir.

Son zamanlarda Bir Başkadır dizisinde kamera karşısına çıkmıştır. Burada Ali Sadi Hoca rolü ile oyunculuk sergilemektedir.

Settar Tanrıöğen Dizileri

Bir Başkadır
Kuzgun
Bu Sayılmaz
Baba Candır
Urfalıyam Ezelden
Gece Gündüz
Karınca Yuvası
Alacakaranlık
İkinci Bahar
Boşgezen ve Kalfası
Bir Demet Tiyatro

Bir Baskadir Ali Sadi Hoca Kim Bir Baskadir Ali Sadi Hoca Kimdir Bir Baskadir Ali Sadi Hoca