Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akıncı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Akıncı Oyuncu kadrosu sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. Akıncı Oyuncuları Kimdir? sorusu sık sık soruluyor. Akıncı dizisi ile ilgili her şey haberimizde. İşte merak edilen Akıncı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Akıncı Oyuncu kadrosu sık

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Akıncı dizisinden özel görüntüler ikinci teaser ile ortaya çıktı. Günümüzde yaşayan bir kahramanın hikayesini ekranlara taşıyacak olan yapımdan görüntülerin yer aldığı teaser, dizinin şimdiden oluşan hayranlarında büyük merak uyandırdı.

AKINCI DİZİ OYUNCULARI

Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin paylaştığı dizinin kadrosunda; Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhat Onat, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu gibi isimler bulunuyor. Dizinin çekimleri İstanbul’un tarihi semtlerinde ve özel olarak kurulan platolarda yapılıyor.

Atv’de ekran macerasına başlamak için gün sayan Akıncı’nın yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp, proje tasarımını Hakan Kandal, yönetmenliğini ise Veli Çelik üstleniyor.

Akıncı Oyuncuları

Şükrü Özyıldız Kimdir?

Son olarak Nefes Nefese dizisinde Yusuf Alacan karakteri ile yer alan başarılı oyuncu Şükrü Özyıldız 1988 İzmir doğumludur. 30 yaşında olan Şükrü Özyıldız Ege Üniversitesinde İşletme eğitimi aldıktan sonra kafes dövüşüne merak salmış ve televizyonda kafes dövüşçüsü olarak boy göstermiştir. Şükrü Özyıldız ekrana çok yakışınca oyunculuk teklifleri almış ve oyunculuk derslerinden sonra yer aldığı Benim Hala Umudum Var dizisi ile da büyük başarı yakalamıştır. Daha sonra Tatlı Küçük Yalancılar, Kış Güneşi, Çoban Yıldız ve Şeref Meselesi gibi önemli dizilerinde başrol olarak yer almıştır. Müzikçi Huri Murphy ile sevgilidir.

Akıncı dizisinde Fatih karakterini canlandıracak olan Şükrü Özyıldız korkusuz ve cesur bir genci oynayacak.

Akıncı Büşra Develi Kimdir?

Büşra Develi 25 Ağustos 1993 İzmit doğumludur. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Deniz ile sevgilidir. Antalya’da yaşarken oyuncu olabilmek için İstanbul’a taşınan Büşra Develi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanmış üniversite okurken Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde başrode yer almaya hak kazanmış ve de hayat verdiği Selin karakteri ile ünlü olmuştur. Daha sonra Tatlı İntikam dizisinde Rüzgar karakteri ile başarısını devam ettiren Büşra Develi 2018 de Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinde kadın başrol oyuncusu olarak yer almıştır. Büşra Develi’nin ilk internet dizisi ise Fi dizisi olmuştur. Büşra Develi 180 cm boyunda ve 55 kilodur.

Büşra Develi 2020’de Akıncı dizisinde Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşacaktır.

Akıncı Oyuncuları

Akıncı Dizisi Filiz Ayça Erturan Kimdir?

Kadın  dizisinde hayat verdiği Yeliz karakteri ile çok sevilen Ayça Erturan 1 Ağustos 1983 İstanbul doğumludur. 37 yaşında olan Ayça Erturan Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunudur. BKM ile önce tiyatroya sonra da oyunculuğa başlayan Ayça Erturan’ın ilk vizyon filmi Çok Film Hareketler Bunlar oldu. Daha sonra da Evli ve Öfkeli dizisi ile ilk televizyon dizisinde dizi oyunculuğu deneyimi yaşayan Ayça Erturan BKM Mutfak ekibinden sıyrılıp yükselen isimlerden biri oldu. Levent Kırca’nın oğlu Oğulcan Kırca ile  yıllık bir evli olan Ayça Erturan 160 cm boyunda ve 70 kg ağırlığındadır.Ayça Erturan Akıncı dizisinde Filiz isimli bir karakteri canlandıracaktır.

Akıncı dizisinde Filiz 30’lu yaşların sonunda güzel bir kızdır.

Berrin Arısoy Kimdir?

Son olarak İkizler Memocan da Sevil karakteri ile yer alan Berin Arısoy Arıza dizisi kadrosuna Fatih’in annesi olarak dahil olmuştur.  22 temmuz 1970 doğumlu olan Berrin Arısoy 50 yaşındadır. Bir dönemin güzelliği ile kadın başrol oyuncularında olan Berrin Arısoy şimdilerde yaşı ilerlediği için başrolün annesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Ankara Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur ve Nimet Atasoy ajans ile çalışmaktadır.

Aybüke Pusat Kimdir?

Son olarak Her Yerde Sen dizisinde başrolde oynayan Aybüke Pusat şimdi de Akıncı dizisinde kadın başrol oyuncusu olarak yer alacak. Tescilli güzel Aybüke Pusat 20 Mayıs 1995 Ankara doğumludur ve 25 yaşının içindedir. Hacettepe Üniversitesi’nde Bale eğitimi almış ancak önce manken sonra da oyuncu olmuştur. Medcezir dizisi Aybüke Pusat’ın ilk dizisidir. O Hayat Benim dizisi ile de yükselişini devam ettiren Aybüke Pusat O Hayat Benim de hayat verdiği Zeynep karakteri ile Söz dizisi  yapımcısının gözüne girmiş ve Söz dizisi ile de yıldız olamayı başarmıştır. Aybüke Pusat Söz’den sınra Şahin Tepesi dizisinde rol almış ancak başarıyı yakalayamamıştır.

Yıldıray Şahinler Kimdir?

Ufak Tefek Cinayetlerin Mehmet’i Yıldıray Şahinler tiyatro oyuncusu iken ilk olarak İçerde dizisinde hayat verdiği Alyanak karakteri ile ekranlarda sevilmiştir. Son olarak Ferhat İle Şirin’de Hüsrev karakteri ile yer alan Yıldıray Şahiner 2019 da dizide başarısız olsa da yer aldığı Yedinci Koğuştaki Mucize filmi ile de dünyaca üne kavuşmuştur.

Akinci Dizisi Oyuncu Kadrosu Akinci Dizisi Oyunculari 2