Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

9 Kere Leyla Nergis Kimdir?

9 Kere Leyla oyuncu kadrosu sık sık izleyiciler tarafından merak ediliyor. 9 Kere Leyla Nergis Kimdir? sorusu ise en çok sorulan sorulardan. 9 Kere Leyla filminde Elçin Sangu’nun canlandırdığı Nergis Karakteri ile ilgili her şey haberimizde. İşte 9 Kere Leyla Nergis’in öyküsü

9 Kere Leyla oyuncu

Neflix’in orijinal filmi 9 Kere Leyla izlenme rekorları kırıyor. Orta yaşın üzerinde bir çiftin erkek olanı Haluk Bilginer tarafından canlandırılıyor. Bilginer, eşinden sıkılan ve ondan kurtulmak isteyen bir karakter. Psikoloğu ise genç ve seksi bir kadın olan Nergis. İkili arasında yakınlaşma ve ilişki başlıyor. Nergis, bu arada aldatılan kadınla da görüşmeye devam ediyor.

9 kere Leyla filminde Elçin Sangu Nergis Karakterine başarılı bir şekilde hayat veriyor. Elçin Sangu kimdir? 9 kere Leyla Nergis Kimdir sorularının cevabı haberimizde.

9 Kere Leyla Nergis Kimdir?

9 Kere Leyla Nergis, bir psikologtur. Danışanına aşık olan Nergis, onun eşinden boşanmasını ister. Haluk Bilginer’le rolünü başarılı bir şekilde oynayan Elçin Sangu’nun hayat verdiği Nergis karakteri, izleyicinin büyük beğenisini topladı.

Elçin Sangu Kimdir?

Elçin Sangu 13 Ağustos 1985, İzmir doğumlu Türk oyuncu ve mankendir. Elçin Sangu, Televizyon reklamlarında ve kampanyalarda yer almasıyla Türkiye’de en çok aranan ve en çok maaş alan ünlülerden birisi oldu. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce Mersin Üniversitesi’nde Opera bölümünde okudu. Televizyon dizilerinde yer almadan önce bir sahne oyuncusuydu.

En çok, Haziran 2015’ten Ocak 2017’deki finaline kadar Star TV’de yayınlanan romantik komedi dizisi Kiralık Aşk’ta Defne rolüyle tanınmaktadır.[8][9] Performansı sayesinde üç Altın Kelebek Ödülü de dahil olmak üzere 20’den fazla ödüle aday gösterildi.[10][11] Yer aldığı diğer projeler arasında Öyle Bir Geçer Zaman ki (2011), Aşk Kaç Beden Giyer (2012-2013), Bir Aşk Hikâyesi (2013-2014), Kurt Seyit ve Şura (2014) ve Sevdam Alabora (2015) bulunmaktadır.

2016’da Elidor saç ürünlerinin yanı sıra Boyner mağaza zincirinin yüzü olmuştur.[13][14][15]

Elçin Sangu 9 Kere Leyla filminde Nergis karakteriyle büyük beğeni toplamıştı.

9 kere leyla elcin sangu kimdir 9 kere leyla nergis elcin sangu 9 kere leyla nergis kimdir