Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Opsan’dan büyük başarı: Büyükler arasına girdi!

Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu belli oldu. Kocaeli’de faaliyetlerini yürütmekte olan otomotiv tedarik fabrikası Opsan da ismini 500 firma arasına yazdırdı.

Türkiye’nin 500 büyük sanayi

Otomotiv ana sanayi ve tedarik sanayi için pres ve kaynak montajlı orijinal sac parçalar üreten Türkiye’nin otomotiv tedarik sanayi firmalarından Opsan, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) açıkladığı “Türkiye’nin En Büyük 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” 2023 listesine adını yazdırdı. Otomotiv ana sanayi ve tedarik sanayi için pres ve kaynak montajlı orijinal sac parçalar üretimi yapmakta olan şirket, listede 489. Sırada yer aldı.

“ÜLKE EKONOMİSİNE GÜÇ KATACAĞIZ”

Şirket olarak elde ettikleri başarıdan dolayı açıklamalarda bulunan CEO Tülay Hacıoğlu Şengül, “Opsan olarak, ‘Türkiye’nin En Büyük 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023’ listesinde yer almak bizim için gerçekten çok değerli bir başarı oldu. Sektörde 60 yılı aşkın köklü geçmişi bulunan bir şirket olarak, her geçen yıl pozitif bir ivme ile büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz. Attığımız başarılı adımlar, bugün gelinen noktada bizlere böylesine prestijli bir listede yer almanın gururunu yaşattı. Uzun vadede sürdürülebilir başarımızı artırarak, ülke ekonomisine güç ve değer katmayı hedefliyoruz. Müşterilerimize en kaliteli ürün ve hizmetleri sunarken, sektördeki liderliğimizi daha da ileriye taşımak adına çalışmalarımız kararlı bir şekilde devam edecek. Bu başarımızda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza ve değerli iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.