Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de milli heyecan yaşanacak!

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın yarın akşam Euro 2024’ün son 16 turundaki Avusturya mücadelesi Kocaeli’deki ekranlardan takip edilecek.

Türkiye A Milli Futbol

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın heyecanı Kocaeli’de yaşanmaya devam ediyor. Millilerin son 16 turundaki rakibi olan Avusturya mücadelesi yarın saat 22.00’de Kocaeli’deki dev ekranlardan takip edilecek. Karamürsel, Derince, Körfez, İzmit Kent Meydanı ve farklı noktalarda kurulacak olan dev ekranlarla millilerin rakibini eleyerek çeyrek finale kalması beklenecek.

KORDON’DA VE KENT MEYDANINDA

Karamürsel Belediyesi, Kordon’da dev ekran kuracak. Zorlu mücadele öncesinde Karamürsel Belediyesi, Karamürsel’de yaşayan vatandaşları karşılaşmayı izlemeye davet etti. Karamürsel Belediyesi’nin yanı sıra Derince Belediyesi de kent meydanına dev ekranlar kurmaya devam edecek. Derince ve Karamürsel’in yanı sıra kentin çeşitli noktalarında da dev ekranlar kurularak “Bizim Çocukların” Avusturya’yı elemesi beklenecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ise zorlu mücadeleyi takip etmek isteyen vatandaşlar için İzmit Kent Meydanı’na ekran kuracak.

Körfez’de ise milli takımın Avusturya karşılaşması Tütünçiftlik Kültür Merkezi önüne kurulacak dev ekranda yaşanacak.

GEÇERSEK RAKİPLERİMİZ BELLİ

Millilerin Avusturya ile Euro 2024 mücadelesi Almanya’nın Leipzig kentinde yarın oynanacak ve saat 22.00’de başlayacak. Türkiye, Avusturya’yı elemesi halinde Romanya – Hollanda mücadelesinin galibiyle 6 Haziran’da Berlin’de karşı karşıya gelecek.