Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaz Bayramı Şenliği ertelenmişti: Yeni tarih açıklandı!

Kocaeli’de her yıl gerçekleştirilen Kaz Bayramı geçtiğimiz günlerde Kartalkaya’da meydana gelen otel yangını nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Etkinliğin  31 Ocak Cumartesi günü İzmit’in Eseler Köyü’nde yapılacağı açıklandı.

Kocaeli’de her yıl gerçekleştirilen Kaz Bayramı geçtiğimiz günlerde Kartalkaya’da meydana

200 yıl öncesine dayanan geçmişiyle Kocaeli’de 3 yıldır kutlanmakta olan Kaz Bayramı Şenliği’nin tarihi belli oldu. Türkiye’nin ünlü kayak merkezlerinden Kartalkaya’da meydana gelen ve 76 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangın nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Kaz Bayramı Şenliği’nin 31 Ocak Cumartesi günü yapılacağı açıklandı.

ESELER KÖYÜ’NDE

Kocaeli Kent Konseyi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından şu ana kadar 3 kez düzenlenen Kaz Bayramı Şenliği bu yıl da tıpkı geçmiş yıllarda olduğu gibi İzmit’in Eseler Köyü’nde gerçekleştirilecek. Kocaeli’nin önde gelen isimlerini bir araya getirmesi beklenen programa çevre köylerdeki muhtarlar ile mahalle sakinleri de destek verecek.