Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe’de yazlık sinema sezonu açıldı!

Kartepe Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “Yazlık Sinema Günleri” “Bursa Bülbülü” komedi filmiyle sezonu açtı.

Kartepe Belediyesi tarafından geleneksel

Kartepe Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “Yazlık Sinema Günleri’ “Bursa Bülbülü” komedi filmiyle başladı. Ertuğrulgazi Mahallesi Kanal Park’ta gösterilen filme Kartepeliler büyük ilgi gösterdiler.

FİLMİN KONUSU

2023 yapımı Bursa Bülbülü, kendi kasetini çıkarmak için çabalayan Cengiz’in hikayesini konu ediyor. En büyük hayali bir kaset çıkarmak olan Cengiz, Bursa’da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapar. Onun hayatı, Taşkın ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Cengiz, Taşkın’ın döneminin ünlü bestekarı olan Şerafettin’in bestesi ile kasetinin için bir çıkış yapacağını düşünür. Bu amaçla da ağabeyinden borç alır. Ancak Cengiz bu süreçte kendisini, Taşkın ve Arzu ile birlikte birbirinden talihsiz bir dizi olayın içinde bulur.

GELECEK FİLMLER

Kartepe Belediyesi Yazlık Sinema Günleri’nde 13 Temmuz Cumartesi günü “Aybüke” 27 Temmuz Cumartesi günü “Can Dostlar” filmleri Kartepelilerle buluşacak. Filmler saat 21.00’de başlayacak.

AÇIK HAVA SİNEMASI NOSTALJİSİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Açık hava sineması nostaljisini yaz sezonunda hemşehrilerimizin ilgisi ve katılımıyla günümüze uyarlıyoruz. Sıcak yaz akşamları için keyifli bir etkinlik. Birlikte paylaştığımız her şey daha da güzelleşiyor. Havalar müsait oldukça devam edeceğiz” dedi.