Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe 7 gündem maddesiyle toplandı!

Kartepe Belediyesi Temmuz Ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısında 7 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Kartepe Belediyesi Temmuz Ayı

Kartepe Belediyesi Temmuz Ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Orhan Akyüz başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı. Meclis gündeminde 7 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Meclis gündeminde yer alan sanayi alanları ve konut dışı kentsel çalışma alanları ile ilgili hazırlanan uygulama imar planı değişikliği, hizmet birimlerinde kullanılmak üzere araç kiralama hizmeti alımı için gelecek yıllara yaygın hizmet yüklenmeleri oy çokluğu ile kabul edildi.

OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

11 adet trafo yerleri ile ilgili hazırlanan uygulama imar planı değişikliği maddesi İmar Komisyonu’na havale edilirken, Nusretiye Mahallesi uygulama imar planı değişikliği, Boş kadro derece değişikliği, Acısu Mahallesi sınırları içerisinde kadastro çalışmalarında Abdülkadir Karslı ve Karatepe Mahallesi kadastro çalışmalarında Cemil Adıberi bilirkişi olarak görevlendirilmesi oy birliği ile kabul edildi. Kartepe Belediyesi gelecek ay meclis toplantısı 06 Ağustos 2024 Salı günü saat 10.00’da yapılmasına karar verildi.