Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürsel’de Çalık şarkı söyledi!

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103.yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında dün akşam Karamürsel Sanatsever Dostlar topluluğu tarafından konser verildi. Konsere katılan Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık sanat müziği eserleri seslendirdi.

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103.yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında İlhan Çınar alanında Karamürsel Sanatsever Dostlar topluluğu tarafından dün akşam konser verildi. Konsere katılan Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, koro ile birlikte sahne alarak sanat müziği eserleri seslendirdi.

“BU SENE FARKLI KUTLAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli hemşerilerimiz, bu akşam Karamürsel’in kurtuluşu etkinlikleri çerçevesinde düzenlemiş olduğumuz güzel bir geceyi daha yaşamış olduk. Biliyorsunuz bu sene Karamürsel’in kurtuluşunu biraz daha farklı kutlamaya çalışıyoruz. Cumartesi günü iki çok kıymetli Tarihçimiz, şuan biriside aramızda Sayın Prof.Dr.Tamer Akan, Karamürsel’in milli mücadele dönemindeki rolünü anlattı. Dün akşam ise Karamürsel’in tanınan Sanatçılarından Hatiç’in sahne programlarını izledik. Bu akşam ise Sayın Hilmi Gök önderliğinde Karamürsel Sanatsever Dostlar topluluğumuzla beraberdik. Yarın ve diğer günlerde yine birbirinden farklı etkinliklerle karşınızda olacağız. Ben emeklerinden dolayı, gösterdikleri performanstan dolayı hem koromuza, hem de saz arkadaşlarımıza, hocamıza ve sunucumuza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bu organizasyonlara katıldığınız, bizleri yalnız bırakmadığınız için siz değerli Karamürsellilere tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bu programlara ne kadar güçlü katılım gösterirseniz, bizimde sorumluluğumuz o kadar artıyor.

Tabi Karamürsel’in de ülkemizin de düşman işgalinden kurtuluşunda emeği geçmiş tüm yiğitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, ruhları şad, mekanları cennet olsun.”