Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KADEM Kocaeli’den Gazze’ye hayır çarşısı!

KADEM 7 Ekim’den bu yana savaşın, açlığın ve susuzluğun ortasında hayatta kalma mücadelesi veren Gazze halkına destek amacıyla, tüm Türkiye’de yardım seferberliği başlattı.

KADEM 7 Ekim’den bu

Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM), İsrail tarafından tarihin gördüğü en büyük soykırımlardan birine maruz kalan Gazze’ye destek için attığı adımlara bir yenisini ekledi. “Gazze’ye Kardeş Payı” kampanyası kapsamında İstanbul’da ve KADEM temsilciliğinin bulunduğu 55 şehirde Hayır Çarşısı açtı. Hayır Çarşılarından elde edilecek gelir ve “Gazze’ye Kardeş Payı” hesabı üzerinden toplanacak bağışlar, gıda ve hijyen malzemesi olarak, Kızılay’ın yardım gemisi ile Gazze’ye ulaştırılacak.

500 KİŞİ ZİYARET ETTİ

Bu süreç kapsamında KADEM Kocaeli Temsilciliği, İzmit Yeni Cuma Camii Avlusunda Gazze’ye Kardeş Payı Hayır Çarşısı kampanyası kapsamında kermes düzenledi. KADEM gönüllüleri ile birlikte düzenlenen kermeste gıda, giyim, zücaciye, kırtasiye vb. ürünler yer aldı. Dayanışma bilinci ile düzenlenen etkinlikte yaklaşık 500 kişi kermesi ziyaret etti.

Cuma Namazı çıkışında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü de kermesi ziyaret ederek katkıda bulundu.