Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcük’te kent bayramlaşması!

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Gölcük’te kent bayramlaşması gerçekleştirildi. Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’ndaki bayramlaşma törenine çok sayıda isim katılım sağladı.

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde

Gölcük’te Kurban Bayramı’nın ikinci günü olan 17 Haziran tarihinde kent bayramlaşması gerçekleştirildi. Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleşen kent bayramlaşmasına; Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Berna Abiş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, önceki dönem belediye başkanları Mehmet Ellibeş, Prof. Dr İsmail Barış, Şaban Aktürkoğlu, Zekeriya Savaş, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetimleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

ŞEHİTLERİN KABRİ BAŞINDA DUA EDİLDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, kent bayramlaşmasının ardından Gölcük Kaymakam Gültekin ile birlikte; Şehitler Mezarlığı’nda yer alan şehitliği ziyaret etti. Başkan Sezer ve beraberindekileri, Gölcük’ün kahraman şehitlerini, Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla andılar.