Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir gençlere kitap gönderiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi coronavirüs

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi coronavirüs tedbirleri çerçevesinde örnek çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda gençlik projesi Kılavuz Gençlik Modeli ise 7’den 27’ye gençleri kapsayacak birçok etkinlik düzenliyor. Evde kalan öğrencilerini unutmayan Kılavuz Gençlik eğitmenleri talepler doğrultusunda öğrencilerin evlerine kitaplar gönderiyor.

GENÇLER YALNIZ KALMADI

Kılavuz Gençlik Modeli’nin eğitime yönelik hizmetleri arasında ve Türkiye’ye örnek olan Bilgievleri, Akademi Lise, Akademi Üniversite ve Spor Okulları Projeleri, öğrencileri pandemi sürecinde yalnız bırakmıyor. Bu doğrultuda öğrencilerinin kitap taleplerine kayıtsız kalmayan eğitmenler gönderdikleri kitaplarla öğrencilerinin bu süreçte okuma alışkanlığını artırmaya çalışıyor. Okuma kitaplarının yanında ayrıca çalışma ve test kitapları da gönderiliyor.

BAŞKAN DA ÖĞRENCİLERİ UNUTMAMIŞTI

Pandemi sebebiyle bu yıl 23 Nisan etkinlikleri yapılmamıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın buna rağmen öğrencileri unutmamıştı. Sosyal Medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Büyükakın 23 Nisan ilgili yorum kısmına video atan tüm öğrencilere çeşitli kitaplar hediye edeceğini söylemişti. Bunun üzerine Başkan Büyükakın’ın paylaşım çok sayıda yorum aldı. Bu doğrultuda Kılavuz Gençlik ekipleri paylaşım yapan öğrencilere ulaşarak kitaplarını veriyor.