Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele’de toplu sünnet yapılacak!

Başiskele Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Toplu Sünnet töreni için kayıtlar bugün başladı.

Başiskele Belediyesi tarafından bu

Başiskele Belediyesi, tarafından yapılan toplu sünnet töreni için başvurular bugün başladı. Bu yıl üçüncüsü yapılacak olan toplu sünnet töreninde başvurular 14 Temmuz’a kadar yapılabilecek. Sünnet törenleri ise 3 Eylül’de gerçekleştirilecek.

ONLİNE BAŞVURU İMKÂNI

Başiskele sınırları içerisinde ikamet eden, 12 yaşını doldurmamış çocukların velilerinin başvuracağı sünnet törenine başvuruda bulunmak isteyen ebeveynler Başiskele Belediyesi’nin resmi internet adresinden işlemlerini gerçekleştirebilecek. Ayrıca vatandaşlar Başiskele Belediyesi Ana Hizmet Binası’na gelerek Hızlı İşler Merkezi’nden yüz yüze kayıt oluşturabilecekler. Veliler, sünnet organizasyonu ile ilgili detaylı bilgileri 444 41 10 numaralı çağrı merkezi aranarak öğrenebilecekler.

SÜNNET TÖRENİ 3 EYLÜL’DE

Sünnet operasyonlarına 17 Temmuz Çarşamba günü başlayacak olan Başiskele Belediyesi, çocukların sünnet kıyafetlerini de temin edecek. Sünnet operasyonları gerçekleştirilen çocuklar, 3 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek Toplu Sünnet Şöleni’nde bir araya gelecek. Üstü açık otobüsle ve konvoylarla şehir turu yapacak olan çocuklar, Başiskele Sahili’nde çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlenecekler.

3.GelenekselSunnetSoleni 1