Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele’de kadının ailedeki önemi ve değeri konuşuldu!

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Eğitimci-Yazar Merve Gülcemal Başiskeleliler ile buluştu.

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle

Ramazan’ın manevi coşkusunu Başiskeleliler ile paylaşmaya devam eden Başiskele Belediyesi, Ramazan ayının birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Ailenin Kalbi Kadın” konulu söyleşi programıyla sürdürdü. Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve kıymetli eşi, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Başyiğit ve yönetimi, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

“KADIN VE AİLE BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün açılış konuşmasıyla başlayan programda ailede ve toplumda kadının önemi konuşuldu. Başiskele’de KALE markasıyla kadın ve aile çalışmalarından bahsederek kadına pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirten Başkan Özlü, toplumu yoğuran kadınların ve toplumu oluşturan ailelerin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyerek kadınları her alanda maddi ve manevi olarak desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.  Başkan Özlü’nün ardından sahneye çıkan Eğitimci Yazar Merve Gülcemal, “Ailenin Kalbi Kadın” konulu söyleşisinde katılımcılara çok önemli bilgiler aktararak kadının ailedeki yeri ve önemini anlattı.