Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele Belediyespor’da Serdar Tunçay yeniden başkan

TFF Kocaeli Süper Amatör Ligi ekiplerinden Başiskele Belediyespor, bugün olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Mevcut başkan Serdar Tunçay yeniden güven tazeledi.

TFF Kocaeli Süper Amatör

Başiskele Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan genel kurulda, mevcut başkan Serdar Tunçay yeniden seçildi. Tek aday olarak genel kurula katılan Tunçay, üyelerin oy birliğiyle kulübün başkanlık görevine devam etmesi için onay aldı.

“KENTİMİZE DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Serdar Tunçay genel kurulda yaptığı konuşmada, Başiskele’de sporun gelişmesi ve milli formayı terletecek sporcuların yetişmesi için büyük bir kararlılıkla çalışacaklarını söyledi. Tunçay, “Daha güzel, daha güçlü bir Başiskele için hep beraber mücadele edeceğiz. Gençlerimizin elinden tutulduğu sürece altyapıdan birçok sporcu yetiştireceğimize inanıyorum. Özellikle yetenekli çocuklarımızın ve gençlerimizin keşfedilmesini sağlayarak kentimize değer katmaya devam edeceğiz. Kulübümüzde büyük emeği olan ve desteğini esirgeyemeyen Başiskele Belediye Başkanımız Yasin Özlü başta olmak üzere tüm Başiskele hemşehrilerimize, bizi yeniden başkanlığa layık gören yönetim üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.