Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de hastane çalışanlarına testereli saldırı!

Darıca Farabi Eğitim Araştırma

SEBO min 11

Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde, güvenlik vardiya amiri “maske tak” dediği için kimliği belirsiz bir şahıs tarafından testereli saldırıya uğradı

Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş, hastanelerinde bugün yaşanan saldırıyı duyurdu. Hastanede bugün bir şahıs maske takmadan içeriye girmek istedi. Güvenlik amiri şahsı maske takması konusunda uyardı. Tartışma yaşanması üzerine şahıs, testereyle güvenlik görevlilerine saldırdı. Bu anlar, orada bulunan vatandaşlar tarafından videoya kaydedildi.

ARACINDAN TESTERE ÇIKARDI!

Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş, olayı şu ifadelerle anlattı: “Darıca Farabi EAH acil servisinde, Güvenlik vardiya amiri maske tak dediği için testereyle vardiya amirimizin üzerine yürüyüp darp etmeye çalışan kendini bilmez bir şahıs resmen terör estirdi. Sırf toplumun sağlığını koruma amacıyla yapılan bu uyarıya arabasından çıkardığı testere ile saldıran bu sayısı şiddetle lanetliyorum.

PSİKOMANYAK KİŞİLİK

Böyle zorlu bir süreçte dahi böyle bir yola başvuranları insanı duygulardan sıyrılmış psikomanyak kişilik olarak değerlendiriyorum. Bu zorlu süreçten dahi ders almayıp halen, sadece vatandaŞlarımızın sağlığı için gece gündüz demeden canlarını siper eden hastane çalışanlarına şiddet uygulayan bu kişilere caydırıcı bir cezanın verilmemesi, artık şikayet mekanizmasını da bloke etmiştir. Tekrar böyle terör eylemlerinin yaşanmaması dileğiyle..”

Şahsın polis tarafıundan gözaltına alındığı öğrenildi. Şahsın kimlik bilgilerine ulaşılamadı.